Den Perfekte Iværksætter Passer til: Dele Min Sundhed og Trænings-og Passion

0
408

Kredit: fitlosophy

Som en tredje-generation iværksætter vokser op i en familie virksomhed, lærte jeg, hvad det betød at arbejde hårdt, uanset om det er i min fars bageri eller min bedstefar ‘ s automotive business. Så, mens jeg vidste, at jeg altid ønsket at være en iværksætter, der i årevis havde jeg ingen idé om, hvad slags virksomhed, jeg ønskede at starte! I min tidlige tyverne, og jeg husker, at deltage i en business konference, hvor Jack Canfield, der stillede spørgsmålet: “Hvad gør kærlighed gør meget, at du mister overblikket over tid?” Det er, når det klikkes. For mig, min idé om en dejlig lørdag aften læste enten Iværksætter eller Shape magazine i Barnes & Noble med kaffe i hånden. Jeg indså, at jeg ønskede at gøre min passion for fitness til en forretning. For år, jeg havde skabt mit eget fitness og ernæring tidsskrifter, fordi det var gennem den proces, journaling, at jeg overvandt min syv-års kamp med spiseforstyrrelser. Jeg regnede med, at hvis det kunne ændre mit liv, måske bare måske det kunne hjælpe andre også.

Efter sin eksamen fra CU-Boulder med en grad i informationssystemer, jeg arbejdede mig vej op ad karrierestigen i high-tech marketing. Mens du stadig arbejder på fuld tid, jeg begyndte at MBA-program på UC Irvine i 2005 med en vægt på Iværksætteri track, hvor jeg brugte min idé til et fitness tidsskrift som emne for mange af koncernens projekter fra vores business plan konkurrence til et produkt, design kursus. Kort tid efter at have afsluttet min MBA og landing mit første 6-figur job, komplet med en 401k, fordele og frynsegoder, jeg sagde mit job op for at vove sig ud på min egen. Lad os bare sige, at min mor var ikke glad for min beslutning! Jeg startede et boutique-marketing consulting agency, som gav mig mulighed for at arbejde på min passion projekt om natten: fitbook®.

I 2008 grundlagde jeg fitlosophy med vores flagskib produkt, fitbook: en 12-ugers trænings og ernærings-tidende, der tager et forsknings-backed pen og papir tilgang til mål-indstilling. Virksomheden er vokset fra at være en idé til et enkelt produkt til en komplet serie af innovative planlægning produkter, der er tilgængelige på detailhandlere såsom Mål, Walgreens, og Amazon. Fra fitness-tidsskrifter, at fremme mål og taknemmelighed over for pædagogiske redskaber til træning og ernæring, vores mission er at redefinere, hvordan mennesker integrere wellness i deres livsstil – og i sidste ende til at undervise, styrke og inspirere mennesker til at leve livet passer.

Min passion ligger i at udvikle produkter, der betyder noget. Den drivende faktor bag oprettelsen af hver eneste af vores produkter er at fremme omfavne en sund livsstil og tager en positiv tilgang til at nå mål. I en branche, mættet med quick-fix gimmicks, jeg siger ofte, at der på fitlosophy sælger vi håber – ikke hype.

Jeg mener, at sundhed i en organisation, starter og slutter med sundhed og lykke for sit folk. Vores innovation, vækst og passion-er direkte drevet af troen på, at vores formål er at inspirere mennesker til at nå deres fulde potentiale. Dette billede illustrerer samarbejde karakter af vores team. Hvert skridt af produktet, processen fra idéudvikling til færdiggørelse indebærer input fra hvert ansigt, du ser i dette billede – med undtagelse af yderligere to team medlemmer, der har tilsluttet sig, da dette foto blev taget!

Kredit: fitlosophy

For mig, mit team er som familie. Vi har været igennem så meget sammen – fra hårde ting, som at miste mødre til kræft og dårligt breakups at glædelige ting som at blive gift og se deres børn vokse op. Dette billede gør mig til at smile, fordi det virkelig viser den glæde, vi alle erfaringer med at bringe fitlosophy ‘ s vision, at livet sammen.

Ofte gange er vores kampe er hvad der blive vores styrker. Tidligt, de fleste forhindringer var i drift, såsom sourcing, produktion, import og salg af produkter. Efterhånden som virksomheden voksede, cash flow blev i stigende grad af afgørende betydning for forvaltningen af den ekstreme sæsonudsving af at eje en virksomhed i fitness-industrien, især når dine største kunder er masse forhandlere. Prognoser bliver yderst vigtigt at være i stand til at have nok på lager til at fylde store ordrer på tid, mens også planlægning af likvide reserver, fordi der ofte fire til seks-ugers forskel mellem den tid, du går til produktion og faktisk bliver betalt. Heldigvis, solid leverandør relationer, der skaleres med mig, kombineret med en stærk vækst i salget tilladt os at finansiere væksten i erhvervslivet økologisk.

Hurtigt frem, og jeg nu se på, hvordan de tidlige vokseværk var erfaringer, som jeg havde brug for os til at skalere til at udvide til flere døre og skabe flere produkter, for at ændre flere liv. Vores strategi er at fokusere intenst på innovation og brand ekspansion gennem hurtigt at lancere nye produkter til vores kunder. Alene i år vil vi lancere 10 til 12 nye produkter, der alle er skabt baseret på næsten 10 års erfaring i dyrkning dette mærke fra et enkelt produkt. Med solid distribution og en gruppe af loyale kunder, fitlosophy er nu placeret for eksponentiel vækst ved at skabe alvorligt innovative produkter – produkter, der betyder noget.

Om forfatteren: Angela Mader, er grundlægger og administrerende fitlosopher på fitlosophy. Hvad der engang var hendes egen personlige kamp har udviklet sig til hendes passion for positivt at påvirke andres liv. Født og opvokset i Colorado, Angela er uddannet af CU-Boulder, har en MBA fra UC-Irvine, og har certificeringer inden for personlig træning og fitness ernæring. Hun er en selvudråbt mål guru, motiverende taler, og type-En iværksætter, der trives på nye ideer, er drevet af passion, og drevet af kaffe.

Redigeret for korthed og klarhed af Sammi Caramela.