Bottom-Up Ledelse, Styrkelse af Dit Team til at Være Ledere

0
416

Kredit: El Nariz/Shutterstock

Ledelse er ikke en one-size-fits-all strategi. Hvad der virker for det ene hold ikke kan arbejde for en anden, og det er okay at eksperimentere med eller afviger fra traditionelle stilarter.

I virkeligheden, der ikke engang behøver at være en person, der fører et team. En metode der kaldes bottom-up ledelse gør det muligt for medarbejdere at have indflydelse, inspirerende autonomi inden for et team. Her er hvad du behøver at vide om den strategi.

Bottom-up ledelse er en stat i sindet, og alle titler er respekteret på lige fod, ifølge Matt Basford, New York general manager hos Videre. Hvert medlem af selskabet, er lige så vigtig som den næste.

“I dag er alt for kompleks, foranderlig verden, er hver medarbejder på alle niveauer behov for at tænke strategisk på udkig efter nye muligheder for virksomheden, såvel som for deres egen karriere vækst,” sagde Diane Belcher, senior-director of product management hos Harvard Business Publishing Corporate Læring.

Bottom-up ledelse kan også beskrives som distribueres empowerment, sagde Basford. Denne tankegang, der sikrer, at hvert team og medarbejder er bemyndiget til at operere selvstændigt og med frihed til at træffe beslutninger, der bedst afspejler de forskellige faktorer, de er optimere til.

“Bottom-up ledelse ikke rabat centraliseret vision og strategi,” sagde Basford. “De er faktisk afgørende for en mere decentral model til at blomstre.”

Mens nogle arbejdere er vant til en mere traditionel ledelsesstil, bottom-up ledelse skaber større loyalitet og en øget følelse af tilfredsstillelse blandt medarbejderne, fordi de føler, at de bliver betroet.

“Det giver også ideer til at spredes med meget mere hastighed på tværs af organisationen, fordi du har lagt større vægt på at emergente tankegang og præstationsberedskab,” Basford fortalte Business-Nyheder Dagligt.

Belcher bemærkes, at bottom-up ledelse også fører ofte til, at en kultur med større læring agility.

“I stedet for blot at følge en” business-as-usual ” – rutine, kan medarbejdere, der har den evne til at lære er i stand til konsekvent at reflektere over effektiviteten af deres færdigheder, og i sidste ende hjælpe dem med at forbedre effektiviteten og opnå bedre resultater,” Belcher sagde. “Denne ledelsesstil udnytter den fulde talenter og færdigheder af medarbejdere.”

Charlie Lyons, general manager af End i London, siger, at der Ud over er et levende bevis på, at talent og hårdt arbejde for sagen. Virksomheden har praktikanter førende afdelinger og account managers førende kontorer, hvor medarbejderne har mulighed for at føle tillid til og i stand og til at lære gennem erfaring.

“I mere traditionelle miljøer, de vil blive blokeret fra at udvikler sig og ender med at forlade,” sagde Lyon. “Der er intet mere tilfredsstillende end at se store unge talenter trives.”