5 Store 3D-Printere, Kan Du Få for Mindre End $1,600

0
373

Kredit: Alexander Kirch/Shutterstock

Teknologien bag 3D print har eksisteret i årtier, men det er først for nylig ind på forbrugermarkedet i fuld kraft. Hvis du har set, hvad en 3D-printer, der er i stand til at gøre, har du sikkert overvejet at få en til dig selv, uanset om det er bare for sjov eller mulige små-skala kommercielle formål. Men mærkat chok af high-end modeller kunne godt have afholdt dig fra at købe en.

Heldigvis er der masser af printere for mindre end $1,600 at gøre en stor job og print af høj kvalitet-modeller. Her er nogle af de bedste anmeldt modeller på markedet lige nu, i faldende pris for.

For under $1,600, MakerBot Replicator Desktop 3D printer er et fantastisk valg for brugere, der ser for venlige software og en printer, som er nem at sætte op. Den MakerBot desktop model prints i høj kvalitet modeller, der gør det pris punkt endnu mere attraktiv. Problemfri drift og flere tilslutningsmuligheder valg gør det til en alsidig, let-at-bruge printeren.

Ulempen er, at desktop-versionen af Replicator kan ikke udskrive høje genstande, så hvis du har et design, der kræver en masse af lodret plads, skal printeren muligvis ikke for dig. Glødetråden er også relativt dyrt, men i forhold til omkostningerne af den printer, der ikke vil bryde bank. For de brugere, der ønsker at spare nogle penge, men stadig ønsker en smag af den højere ende af 3D print, MakerBot Replicator Desktop 3D-printer gør et godt job af balancing begge verdener.

Tilgængelig her for $1,581.92.

Den LulzBot Mini 3D-printer er en plug-and-play-enhed, der kan høj-opløsning print. Det har en selv-nivellering seng, hvilket gør kalibrering meget lettere, især for begyndere. Printeren accepterer en række forskellige typer af fibre, herunder tredjeparts-spoler, hvilket betyder, at du kan vælge det materiale, der passer bedst til dit behov eller budget. Det er en alsidig løsning, der fungerer med alle større platforme og støtter open source hardware og software.

Den eneste ulempe er, at LulzBot print kvalitet er efter sigende usammenhængende. Stadig, det er i stand til udskrifter i høj kvalitet, og til lave omkostninger, giver en solid 3D-print-oplevelse til en overkommelig pris.

Her tilbydes der desuden på $1.250.00.

På trods af den lave pris, Robo 3D-R1+ har en større-end-gennemsnittet print platform, der giver dig mulighed for at skabe modeller, der er 8 x 9 x 10 cm. Dette er en stor købe for brugere, der ønsker at foretage detaljerede, store modeller, men ikke har råd til en højere-end printeren. Robo 3D-R1+ har også trådløs forbindelse, hvilket gør det nemt at uploade og downloade designs hurtigt. Kalibreringen er også enkel, der giver brugerne mulighed for at foretage justeringer direkte fra software.

Modeller fra Robo 3D-R1+ er generelt af høj kvalitet, men nogle gange kræver lidt oprydning. Det er ikke usædvanligt, dog, og for den pris punkt, prints er meget præcis. Enheden er også open source, der giver mulighed for ændringer, hvis du er erfaren nok til at trække det ud. Det accepterer flere typer af fibre.

Tilgængelig her for $499.99.

Den XYZprinting da Vinci 2.0 Duo er en af de mest overkommelige dual ekstruder 3D-printere på markedet. Dual ekstrudere giver mulighed for anvendelse af to typer af fibre på én gang, hvilket betyder, at du kan oprette mere komplekse mønstre og bruge flere farver uden at ændre dine materiale. Dette sparer en hel del tid og kræfter. Begyndere, der ønsker at oprette mere komplekse modeller eller multi-farvede modeller nemt ville med fordel bruge dette plug-and-play-model.

Tilgængelig her for $449.00.

Dem, der søger en enkel, hurtig og billig printer vil elske XYZprinting da Vinci Mini. Det er en af de laveste priser-enheder derude og har nem-at-bruge software og plug-and-play ” – funktionen. Den udskriver hurtigt, bortset fra i den højeste opløsning, som udskriver kvalitet modeller (så længe de ikke er alt for kompliceret). Dette er en af de bedste enheder, for begyndere, der er bare interesseret i at teste de farvande i 3D print, uden at foretage en stor investering.

Mini er, som navnet antyder, har en lille 6 x 6-tommer print seng, så du kun kan udskrive små modeller. Mini også kun accepterer XYZ ‘ s PLA print glødetråd, så du bliver nødt til at købe den rigtige type. Men det er en billig glødetråd, som kommer i en vifte af farver.

Tilgængelig her for $189.95.