10 Overkommelige Gaver for Iværksættere i Dit Liv

0
245

Billige Gaver

Kredit: Ammily CP/Shutterstock

Iværksættere bruger det meste af deres tid og penge tilovers til at opbygge og udvikle deres virksomheder. Dette betyder ofte, at de giver op i luksus og nonessentials de ønsker til fordel for virksomhedernes indkøb.

Som et familiemedlem eller en ven af en ambitiøs virksomhed ejer, du kan vise din støtte til deres affære ved at få dem noget, de virkelig vil kunne nyde denne ferie sæson. Fra praktiske gadgets til personlige “forkæl dig selv” produkter, her er 10 fantastiske gaver til at købe for iværksættere, alle under $50.

Starbucks gave kurv ($47.99)

Kredit: Fra Blomster

Denne kurv er den ultimative samling af varer for iværksætteren i dit liv. Med forskellige typer af kaffe, te og slik, og et krus til deres foretrukne varme drikke, din elskede, vil finde trøst i disse tidlige morgener og lange nætter. Køb på Fra Dig Blomster.

Arrangør wrap og tablet-holder ($29.99)

Kredit: Bed Bath & Beyond

Iværksættere ofte slæbe rundt gadgets og elektronik, fra tablets og mobiltelefoner til notesbøger og hovedtelefoner. Gør det enklere, ved at forære dem denne Grid-Det arrangør, hvilket sikrer en tablet og har rum til næsten alt. Køb på Bed Bath & Beyond.

Inspirerende Michael Scott/Wayne Gretzky citat ($13.50)

Kredit: PoptArtDesign/Etsy

Hvilken bedre måde at give inspiration end med en Michael Scott (eller, hvis vi ønsker at få tekniske, Wayne Gretzky) citat? Denne humoristiske væggen eller bruser kunst er den perfekte gave til dem, “Kontor”-kærlig virksomhedsejere. Køb på Etsy.

Hatch notebook ($25)

Kredit: To Tumbleweeds

Lugen notebook var lavet specielt til kreative og iværksættere. Det har afmærkede områder for at skitsere ideer, optagelse mulige udfordringer, funktioner, markeder, krav osv. så kan du planlægge din virksomhed. Derudover er der spørgsmål til spørg grundig tænkning og planlægning. Køb på Amazon.

Indgraveret pen ($18.89)

Kredit: Personalisering Mall

Hver iværksætter har brug for en kuglepen til optagelse af noter og ideer, selv i dagens high-tech virksomhed verden. Tilpasse pen ved gravering deres navn, initialer eller et inspirerende citat, der vil forlade dem motiverede og glade for at komme i gang. Køb på PersonalizationMall.com.

Modstand bands ($10.99)

Kredit: Target.com

Iværksættere føre travle livsstil, der rækker langt ud over den typiske timer fra 9 til 5. Det kan være svært for dem at finde tid til motion, får dem til at føle sig mere træg eller modløs. Modstand bands, som kan bruges til forskellige træningsprogrammer, der er målrettet hver del af kroppen, kan være holdt i hånd, mens brainstorming, rejse eller tage pauser i løbet af dagen. Køb på Mål.

“Alle i: 101 Real Life Business Lektioner for Nye Iværksættere” ($17.95)

Kredit: Amazon.com

Denne bog, som seriel iværksætter Regningen Grøn blev offentliggjort i Maj 2017 og er blevet beskrevet som en af de bedste business bøger på markedet i år. Grøn skitserer 101 tips og gode råd til håbefulde iværksættere. Køb på Amazon.

Vandtæt notesblok ($7.70)

Kredit: Amazon.com

De bedste ideer ser ud til at komme, når du er i nogen position til at optage dem. Som vi ofte gør vores bedste for at tænke mens de slapper af i brusebad, men glemmer vores forestillinger og design af den tid, vi er i stand til at notere oplysninger ned. Med en vandtæt notesblok, men dine iværksætter venner vil aldrig behøver at bekymre dig om at lade en idé glide ned i afløbet. Køb på Amazon.

Personlig bagage-tags ($9.99)

Kredit: Shutterfly

Mange iværksættere gør en masse rejser, til at dyrke deres virksomhed. Køb en personlig bagage-tag til at lysne deres tur og gøre henter deres bagage enklere. Med disse Shutterfly tags, du selv kan tilpasse, hvad baggrunden eller design, du ønsker, at vælge fra forskellige skabeloner. Køb på Shutterfly.

Fliser Mate ($25)

Kredit: Fliser

Denne gadget lægger til dine mest værdifulde ejendele, så du kan spore eventuelle manglende objekter, såsom dine nøgler eller pung. Den opretter forbindelse via Bluetooth til Flise app på din smartphone, gør det den perfekte gave til iværksættere, der er altid travlt med eller på farten. Køb på Fliser.
Alle angivne priser er korrekte indtil dato.

Mere Countdowns


10 Overkommelige Gaver for Iværksættere i Dit Liv


5 Business-Venlige Laptop Tasker


10 Tech Gave Ideer til Professionelle


5 Apps til at Planlægge Din Arbejdsdag


10 iPhone Apps til at Få Dig Gennem Din Hverdag


7 Tech Værktøjer til Iværksættere for at Undgå