Udfyldning af Huller i Fortovet: Hvordan jeg Fandt Succes ved at Udnytte den Konkrete Branche

0
206

Kredit: Earl Choate

Konkrete Camouflage begyndte i 1995. Jeg havde ejet en konkret kontraherende selskab, der har en masse dekorative beton. I løbet af de år, jeg afprøvede bare om at hvert eneste produkt på markedet. Der var meget få muligheder, der findes på det tidspunkt, og jeg var ikke tilfreds med den konkrete pletter og fangere min virksomhed var i brug. De var upålidelige og begrænset, og ikke var brugervenlig.

Jeg besluttede mig for at begynde at eksperimentere og arbejde på at skabe vores egne produkter, med det formål at gøre dem mere troværdige, nemmere at bruge og af højere kvalitet. Min hensigt var at udvide viften af muligheder og give et bedre slutprodukt til kunderne og samtidig reducere de timer, der er nødvendige for at udføre et projekt.

På et tidspunkt under vores eksperimentere, vi havde acres af forskellige typer af beton på vores land hjem, der var et meget stort netværk af test områder. Der var forskellige formler: nogle var forfærdeligt, nogle gode og nogle, der viste løfte. Jeg fortsatte med at gøre tweaks her og der, opskrifter, på samme måde en kok ville teste forskellige smagskombinationer. I sidste ende, vi havde et kvalitetsprodukt, der så ud til at være den optimale formel for pålidelighed, brugervenlighed og pris.

Jeg troede, at det, vi havde skabt, var bedre end noget andet på markedet, så jeg besluttede mig for at sælge min byggefirma og iværksætte Konkrete Camouflage. Vores mål var at give folk mulighed for at gøre deres egne gulve og udvendige design. Konkrete farvning bør ikke kun være tilgængelig for byggefirmaer, og det bør være tilgængelige for alle, der er villige til at lære og sætte i arbejde.

Vi laver kun en håndfuld af produkter, men vi gør dem til at blive den højest mulige kvalitet. For det første har det bedre end hvad der i øjeblikket findes på markedet. For eksempel, kan vi tilbyde en større vifte af syre pletten farver end nogen anden virksomhed. For det andet, at det skal være så brugervenligt som muligt. Vi ønsker, at vores kunde for at være i stand til at se vores online instruktions videoer og straks forstå, hvordan at bruge vores produkter til deres projekt og opnå flotte resultater. For det tredje, det skal være rimeligt prissat og giver reel værdi. Vores kunstner grade konkrete pletter dække flere kvadratmeter per omkostninger end noget andet mærke.

Selv om vi har haft en rimelig andel af succes i løbet af de år, der har også været masser af tilbageslag. Moder natur har ikke altid været ens. Omkring 2005, en række orkaner og tropiske storme hamrede den sydlige kyst af Usa. En stor del af vores byggefirma kunde base ligger i den syd fra Texas til Florida blev hårdt ramt. Mange af disse virksomheder kæmpet for, og som nogle, der skyldte os en hel del penge for de ordrer, de havde købt. Den lange ventetid for at få betalt til skade for vores cash flow og tvunget os til at ophøre med at tilbyde kredit konti helt, der har skabt sin egen tilbageslag.

Den økonomiske afmatning omkring 2008 er en fremmed for nogen. Sammen med de fleste virksomheder, vi har følt konsekvenserne, og for første gang i virksomhedens historie, fandt vi måttet stifte gæld for at holde virksomheden i gang.

Der har været andre udfordringer undervejs, men vi har prøvet at se dem mere som muligheder. Vores langsigtede stabilitet er et bevis på vores evne til at tilpasse sig forandringer og fortsætter.

Vi har været i branchen i over 20 år. Vi startede, da konkrete farvning var i sin vorden. I første omgang har vi kun solgt til entreprenører og isenkræmmere. Nu, med væksten i e-handel, vi er i stand til at sælge vores produkter online til de enkelte DIY forbrugerne.

Vores mål er at gøre syre farvning mere mainstream ved at uddanne offentligheden om, hvordan det fungerer, og de fordele det bringer med hjem og ejere af fast ejendom.

Kredit: Konkrete Camouflage

Om forfatteren: Earl Choate er grundlægger og CEO af Konkrete Camouflage, en virksomhed, der designer og sælger sin egen proprietære konkrete acid stain og gulv voks produkter.