Paycards vs. Direkte Depositum: Der Er det Rigtige for Din Virksomhed?

0
84

Kredit: MrMohock/Shutterstock

Når det kommer til at betale dine medarbejdere, er du bedre stillet ved hjælp af direkte indbetaling eller den stadig mere populære paycard?

Lad os begynde med en kort forklaring af forskelle mellem direkte indbetaling og paycards – også kendt som løn kort. Direkte indbetaling er en elektronisk overførsel af betaling foretages direkte fra en arbejdsgivers bankkonto til en medarbejders besparelser eller checkkonto til netto løn optjent. En paycard er et forudbetalt kort, der tilbydes af en arbejdsgiver til at betale for en medarbejders nettolønninger. Direkte depositum betalinger, der er omfattet af den Nationale Automated Clearing House Association (NACHA), en ikke for fortjeneste, der fører tilsyn med den ACH-netværket, og andre områder af elektroniske betalinger. Paycards er reguleret af statslige love.

Der er forskellige fordele og ulemper med hver betalingsmetode, og medarbejdere og arbejdsgivere, der har deres egne grunde til at favorisere den ene frem for den anden. Direkte deponering kræver, at medarbejderen at have en opsparing eller checkkonto for at indbetale penge. En paycard er bare et forudbetalt, genopladeligt kort, der kræver ingen bankkonto. Direkte indbetaling giver dine medarbejdere mulighed for at dele deres lønseddel i flere konti, der henviser til, med paycards, en nettoløn overføres hver lønperiode.

Editor ‘ s Note: i Betragtning af paycards for din virksomhed? Vi kan hjælpe dig med at vælge et program, der passer til dig. Brug af spørgeskemaet herunder for at få vores søster-site, BuyerZone, give dig med oplysninger fra en række leverandører gratis:

buyerzone widget

For arbejdsgivere, direkte indbetaling og paycards, der både giver et papirløst løn distribution. Og både gøre det muligt for en arbejdsgiver til elektronisk overførsel af midler, uanset om en medarbejder er syg, på ferie eller arbejder fjernt.

Brug begge betalingsmetoder eliminerer betale for kontrollen, blæk og omkostninger til udskrivning. Der er dog gebyrer, der er involveret, uanset hvilken metode, du bruger. Med direkte indbetaling, arbejdsgiverne betaler et setup gebyr ud over et gebyr, hver gang de indbetaler løn til medarbejderens konto. Dine løn-software eller tjenesteudbyder kan også opkræve et gebyr.

Med paycards, arbejdsgiverne betaler gebyrer, så godt, men der kan være masser af gebyrer, der opsluge medarbejdernes lønsedler. For eksempel, nogle paycards opkræve et gebyr for udbetalinger fra hæveautomater, et point-of-sale gebyr, hver gang kortet er scannet – nogle endda opkræve gebyrer for at tjekke din saldo, eller hvis du ikke bruger dit kort i en fastsat periode (et inaktivitet gebyr).

Når det kommer til tyveri og bedrageri, paycards er omfattet af de samme regler som betalingskort. Hvis et kort er blevet stjålet, Elektronisk pengeoverførsel Loven begrænser dit ansvar til $50 – hvis du anmelde tyveriet inden for to dage for at opdage tab. Det maksimale tab spring til $500 om, hvis du rapporterer den mere end to bankdage efter at mærke sine tab, men inden for 60 dage efter du har modtaget din erklæring.

En kortholder er ikke ansvarlig, hvis et stjålet kreditkort nummer, der er brugt, og en forbrydelse, der er rapporteret inden for 60 dage af balance erklæring. En alvorlig ulempe ved at bruge en paycard er, at nogle servicevirksomheder (hoteller, udlejningsbiler, flyselskaber osv.) placere en midlertidig hold eller “freeze” på et kort for dage eller uger.

Direkte indbetaling er normen for de fleste AMERIKANSKE arbejdere. Mange har valgt, at lade deres arbejdsgivere til at deponere deres netto-lønningerne i deres kontrol eller opsparingskonto, eller måske begge dele.

For dine medarbejdere, nogle af fordelene ved at deltage i en direkte indbetaling program omfatter følgende:

  • Fordi det er en elektronisk overførsel, deponerede midler for at deres regnskaber er tilgængelige næsten øjeblikkeligt.
  • Direkte indbetaling, uden risiko for tyveri og bedrageri, i modsætning til en mistet eller stjålet paycard.
  • Der er ingen gebyrer ansatte betaler for at have deres ind elektronisk overførte til deres konto, eller for at få adgang til deres midler.
  • Det sparer tid og øger produktiviteten. Medarbejderne behøver ikke at afbryde deres hverdag til at køre i banken for at deponere deres check.

Ifølge NACHA, 82 procent af de AMERIKANSKE arbejdere er betalt ved hjælp af direkte deponering, men paycards er stigende i popularitet. Som tidligere indberettet af Business-Nyheder Dagligt, en undersøgelse tidligere i år af Aite Group rapporteret $42 millioner i grov dollar volumen blev læsset på 5,9 millioner aktive løn kort. Disse tal forventes at stige til $60 milliarder på 8,4 mio paycards i 2022. Som arbejdsgiver, kan du ikke kræve, at dine medarbejdere til at blive betalt udelukkende af direkte deponering eller paycard.

Hvis du overvejer at skifte fra papir kontrol til elektroniske betalinger, der er et par ting at overveje først. En check med din tilstand for at se, hvilke regler der gælder for direkte indbetaling og paycards. Næste, så tjek med din bank og finde ud af, hvad reglerne er og hvad, hvis nogen af de gebyrer, du skal betale for. Det er også klogt at tjekke med dine løn-udbyder for at se, om de opkræver gebyrer.

Hvis du overvejer at bruge paycards, tale med flere udbydere og bede dem om at præcisere de vilkår og betingelser, og alle de gebyrer, som du og dine medarbejdere vil betale. Endelig, så spørg dine medarbejdere om, hvilken metode de ville foretrække. Spørg dem, hvilke funktioner (komfort, lav gebyrer etc.) sagen mest til dem, og være åben med dem om dine resultater, herunder gebyrer. Samle alle disse data og få input fra medarbejdere, der vil gøre din valg let.