Hvordan til at Skrive en Fed Historie Gennem Rod i Hverdagen

0
363

Kredit: Tiffany Sauder

Jeg har altid været drevet af betydning – at blive set, at vide, at mit liv sager, at vide mine prioriteter har en indvirkning på mennesker.

Min personlige historie er skrevet, i en del, gennem den virksomhed, jeg fører – Element Tre. Jeg har indset, at selskabet vil aldrig vokse, hvis jeg ikke personligt er villig til at vokse første.

Her er et par lektier, min entrepreneurielle turen har lært mig.

Når vi haltede vores vej gennem recessionen i 2008 og 2009, vidste jeg, at vi kun ville overleve, hvis jeg kunne lære at sælge. Vi gravede os et dybt hul i økonomien, så lukker de små kunder ikke kommer til at fylde hullet ud hurtigt nok. Vi var nødt til at lukke større tilbud – og hurtigt.

Jeg husker, at jeg sidder ved mit skrivebord og siger, “Hvis jeg vidste, hvad de skulle gøre, havde jeg allerede gjort det.” Jeg var ikke holder ud på mig; jeg vidste bare ikke, hvad de skal gøre. Og det var i samme øjeblik, at jeg nåede ud for at hjælpe. Jeg brugte de næste tre år investerer i salgstræning.

Men det var mere om uddannelse – dette var at lære nøglen til succes. Vores villighed til at erkende vores fejl og bede om hjælp forhindrer vores egen viden fra at være en begrænsende faktor for vækst for virksomheden.

At gøre noget svært kræver ofre, som til tider føler sig umuligt. Men de ledere, der definerer, hvad der ikke vil blive ofret i navnet på succes er dem, der er de egentlige vindere.

Vores virksomheder aldrig vil bede os om ikke at gå hjem. Vores medarbejdere vil aldrig stoppe med at stille spørgsmål til os, så vi kan gøre det i tid til aftensmad. Gmail vil aldrig stoppe med at acceptere de nye beskeder.

Det er dig, der skal trække grænsen.

Jeg har undladt at gøre så tidligt i min karriere og skubbet mine relationer til kanten. Jeg havde ikke truffet beslutninger for at beskytte mit ægteskab, min familie og mit engagement i min kirke. Og som et resultat, har jeg næsten tabt det hele. Jeg er evigt taknemmelig for, at jeg har lært før det var for sent.

Jeg har truffet valget om at være en udearbejdende mor, og med dette skæringspunkt ansvar kan komme en utrolig mængde af skyld. Jeg har valgt ikke at give den følelse ind i mine følelsesmæssige ordforråd – og jeg vil ikke lade andre få mig til at føle skam eller fortrydelse. Jeg ejer mine valg og konsekvenser (både positive og negative), der kommer med det.

Efter at jeg havde min anden datter, nogen fortalte mig, at skyld toget er et valg – du kan køre det eller træde ud. På denne dag, jeg så det hastigheden ned spor uden mig.

Frygt virker meget på samme måde. Du må ikke lade det styre dig, dine følelser, dine beslutninger eller dit syn.

Jeg har brugt min energi på at drive en virksomhed og være en mor, som ikke blev tvunget på mig. Jeg valgte dem, og jeg vil vælge at elske dem hver dag.

Godt er fjenden for stor. Som ledere, forældre, medarbejdere og vejledere, kan vi bruge vores tid på utallige idéer og opgaver. Men prioritering er kritisk, hvis du ønsker at få succes, både fagligt og personligt. Spørg dig selv om dine prioriteringer faktisk behandles som sådan.

Tidligt i min forretning, jeg indså, at der var tonsvis af netværksarrangementer jeg kunne deltage, mennesker, jeg kunne have kaffe med og organisationer, jeg kunne være en del af. Men jeg indså, at mens disse ting holdt mig travlt, var de ikke hjælpe mig med at vokse en virksomhed, jeg var stolt af.

Jeg tog beslutningen om at bruge tid kun med folk, der kunne hjælpe mig, eller bruge penge med mig. Det kan virke egoistisk, men det gjorde hele forskellen.

Kører en virksomhed er hårdt. Der kører en hurtigt voksende, rentabel forretning er endnu sværere, og vælger at gøre det i en branche, hvor din eneste sande forskel er, at folk er bare sindssyg. For tolv år siden, det er, at opgaven har jeg sat sig for at udføre, når jeg startede Element Tre.

Hvad har jeg begyndte at indse, at dette ikke handler om at opbygge en virksomhed i alt; det handler om de erfaringer, jeg har lært om mig selv og hvordan man kan leve et mere bevidst liv.

Jeg har bare begyndte at tænke: Hvad nu hvis den gave, jeg har modtaget fra Tre Element er faktisk min gave at give? Hvad hvis vi kunne gøre det ikke om virksomhed på alle? Hvad hvis man i stedet for at opbygge en forretning med mennesker, vi kunne bygge mennesker med erhvervslivet?

Måske er det hele pointen.

Om forfatteren: Tiffany Sauder er formand for Element, Tre, en full-service marketing bureau, der arbejder på tværs af kanaler for at løse virkelige problemer for kunder, der ønsker at førerposition på markedet. Fra coaching af ledere gennem brand overvejelser af en erhvervelse til at hjælpe dem med at bruge markedsføring og salg-teknologi til at spore marketing performance, Sauder forstår, at succes er et resultat af en integreret tilgang til forretning, mærke og kreativitet. Sauder har været en fremhævede taler på Indgående – HubSpot ‘ s årlige brugerkonference, dukkede op på Indersiden INdiana Forretning, og er en medvirkende årsag til Harvard Business Review og Forbes, blandt andre.