Hvordan Tech er ved at Ændre, Hvordan Virksomheder Hæve Penge

0
366

Kredit: Thawornnurak

I en ikke så fjern fortid, hvis en person ønskede at rejse penge til at starte eller udvikle en virksomhed, er det kræves enten lån fra en finansiel institution, personlig rigdom eller opbakning fra familie og venner. Det var en meget ineffektiv måde at rejse kapital. Det er også begrænset spirende iværksættere til en lille kreds af personlige kontakter.

Teknologi har ændret sig, hvordan små virksomheder at rejse kapital. Det har åbnet døre for talentfulde iværksættere, der ellers ikke ville have haft adgang til finansiering og skabt lige vilkår for folk i alle baggrunde.

“Den største fordel er, at du kan udvide din rækkevidde ud over din direkte netværk og geografiske region,” sagde Joel Keylor, medstifter og administrerende DIREKTØR i Tresle, en platform, der forbinder etableret private virksomheder med verificerede købere og kapital.

“Det gør også, at det langt hurtigere. Du kan udnytte en større publikum. Gebyrer, hvis det er relevant, er på forhånd og klar.”

Ben Larson Gateway, en investor, og start mentor, anbefales at udnytte Angel Liste, Crunchbase, LinkedIn og andre netværk, eller database, du kan for at forstå, hvilke typer af investeringer, som investorerne gør, uanset om de er konkurrencedygtige eller gratis, og at lære den typiske check beløb og deres investeringer. – afhandling. Og, vigtigst af alt, du skal bruge disse websteder for at se, hvordan du er forbundet, enten direkte eller gennem kanaler, for at finde ud af, hvem der vil gøre gode kontakter, der kan introducere dig til gode kontakter. [Læs relateret artikel: Crowdfunding til Nystartede virksomheder: 10 Kickstarter Alternativer]

“Vi opfordrer de nystartede virksomheder, som vi arbejder med at behandle fundraising, som de ville en salgspipeline,” sagde Larson. “En vellykket rejse kræver føre sourcing, raffinering, salg, kommunikation og materialer, og optimere hvert trin. Som med alle salg tragt, det hele begynder med fører. De skal være målrettede, rigelige, og komme med en varm introduktion, når det er muligt.”

Når du gør disse indledende kontakter, er det første skridt til at organisere en effektiv fundraising proces i et CRM eller salg af software som Pipedrive, Larson foreslået. Dette vil tvinge dig til at forstå de enkelte trin i din salgsproces, hvor lang tid det tager at bevæge sig fra en fase til den næste, og det giver dig en visuel repræsentation af sundheden i din pipeline.

Iværksættere og små virksomhedsejere, der har henvendt sig til crowdfunding i mere end et årti, hæve milliarder af dollars for erhvervsinvesteringer siden 2009.

“I stedet for at shoppe en forretningsplan til flere forskellige banker og finansielle institutioner, crowdfunding platforme lad iværksætter demonstrere hans eller hendes idé og give investorer af alle størrelser mulighed for at deltage i stigende virksomhed,” skrev Sheila Olson i en artikel for Investopedia.

Populære platforme for business-relaterede crowdsourcing omfatter Kickstarter og Indiegogo. Nogle platforme, der vil lade dig beholde alle de penge, der er rejst, selv hvis du ikke gør dit mål; andre vil ikke tillade dig at indsamle penge, hvis mål er ikke nået.

I nogle tilfælde, vil du blive bedt om at give et incitament upfront – donorer modtage en prototype af produktet eller få en procentdel af overskuddet. Selv med de risici, og overskudsdeling, mange tur til at crowdfunding-sites, fordi de nå ud til folk på et globalt plan, takket være sociale medier og andre internet marketing muligheder.

Nystartede virksomheder og iværksættere oftere henvender sig til blokkæden teknologier til en indledende mønt tilbyder (ICO) og som en måde at hæve penge uden at skulle give væk egenkapital til donorer.

“Blokkæden software giver en hovedbog for registrering og kontrol af transaktioner og andre oplysninger mellem flere parter uden fordyrende mellemled som mæglere eller udvekslinger,” Tomio Geron skrev i Wall Street Journal.

Cryptocurrency er en form for blokkæden teknologi, som er virkelig bare en betroet ledger af transaktioner, forklarer Mika Tapman, administrerende direktør i Baldakin, en cannabis-industrien investeringsfond. Tidligere var omfattet af tredjemand, banker og regeringer. Nu kan enhver virksomhed kan skabe denne tillid ledger og bruge mønter internt.

“Fordelen for en virksomhed er, at disse mønter (også benævnt tokens) er matematisk kontrolleres ved hjælp af den blokkæden teknologi, så du ikke er afhængig hukommelse/registrering af virksomhed i samme grad, at du ville være med en old-fashioned kredit-konto,” Tapman sagde. “Så, i betragtning af, at scenario, er en virksomhed-oprettet cryptocurrency er værdifuldt, hvis virksomheden har en måde for dig at bruge pengene. Ellers, den sag har ingen iboende bruge.”

Teknologi har ikke løst alle problemer i at skaffe kapital til nye foretagender eller produkt-ideer. Du har stadig til at finde gode, ærlige folk til at støtte dig, og du stadig nødt til at gøre masser af benarbejde for at gøre dig skille sig ud i et hav af andre nye startups og ideer.

Endnu, sagde Keylor, viser det sig, at teknologien kan være en god måde at skabe nye relationer og finde de rigtige bagmænd, der kan hjælpe dig med at vokse din virksomhed.