Face ID og Apple Betaler Bringe Salg I Fremtiden

0
404

Kredit: Apple

Dem, der kører en virksomhed er sandsynligvis brugt til kunder stirre på deres smartphones. Det er en udfordring at få deres opmærksomhed og holde dem fokuseret på merchandise eller skiltning som det er, især hvis du vil have dem til at se dine seneste produkter og nye tilbud.

Med lanceringen af iPhone, X, kunder endnu en grund til at stirre på deres telefon, men denne gang, det kan være i din favør. Dem, der bruger Apple-Fjernsyn vil godkende deres køb med Face ID, da den nyeste iPhone ikke har den velkendte hjem-knappen.

Som den første linje af kundesupport, skal du ikke blive overrasket, hvis der er nogle forvirrede ser på ansigter og anmodninger om hjælp skal forvirring opstår, når kunderne er at forsøge at betale for vare ved kassen. Det ofte kommer til at gemme sekretærer eller virksomhedsejere til at hjælpe folk, hvis de er befuddled af en ny teknologi. Her er en kort gennemgang af de ændringer, der omgiver Face ID, og hvad det betyder for accept af transaktioner via Apple Fjernsyn.

Når du bruger en iPhone, X til at foretage en betaling, iPhone-bruger vil dobbelt tryk på sleep-knappen på højre side af telefonen. Så de bliver nødt til at se på deres telefon og autentificere sig selv med Ansigt-ID. I øjeblikket brugerne tryk på knappen hjem for at gøre dette med Touch-ID.

Kravet om at trykke på en fysisk knap er en måde at Apple forsøger at indføre diskussion svar på, hvad der vil være et paradigmeskifte. Når afsløringen funktionen, vil Apple kontaktpersoner brugt megen tid på scenen diskutere sikkerhed.

Apple siger, at der er en million til én chance for, at en anden kan låse din enhed op med Ansigt-ID. Sikkerheden er meningen at være så massivt, at selv en tvilling, vil ikke være i stand til at trække nogen forbryderiske tricks på deres intetanende søskende.

Uanset om din virksomhed er detail -, digital-eller tage højde for forskellige verdener, Ansigt-ID er fremtiden for personlig sikkerhed og oplåsning på iPhone. (Bemærk: Samsung Galaxy S8 telefoner har noget lignende, bygger på virksomhedens egne ansigtsgenkendelse teknologi til at låse enheden op.) Men det betyder facial anerkendelse i stigende grad vil spille en vigtig rolle inden for handel.

Face ID vil være, hvordan iPhone-brugere autentificere deres identitet ved brug af tredjeparts-apps. Alle de tilfælde, hvor en person, der i øjeblikket bruger Touch-ID for at bekræfte deres identitet, vil nu bruge Face-ID. Så store ændringer, er afgørende for virksomhedsejere til at holde styr på, da der ikke er sandsynligt, at være en ændring i kundernes adfærd.

Brugen af Touch-ID vil ikke forsvinde så hurtigt – Apple er stadig sælge telefoner med Touch-ID fingerprint sensor med den nuværende generation af iPhone 8 og 8 Plus. Derudover, der er millioner af telefoner derude, hvor folk stadig bruger deres tommelfingre snesevis af gange om dagen.

For virksomhedsejere, der opholder sig på toppen af, hvordan det spiller ud, er vigtigt. På sælgers side, vil der ikke være dramatiske ændringer til hvordan du accepterer betalinger eller de typer af produkter, du er i stand til at tilbyde. Det vigtigste spørgsmål for Ansigt-ID er, om det vil indvarsle mere digital interaktion fra iPhone-brugere, eller hvis der vil være pushback i betragtning af, at dette er en så væsentlig ændring af en funktion, der er blevet en del af iPhone i år.

For virksomhedsejere, er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan Face ID vil ændre dynamisk med Apple Betale, så behøver du ikke mister salg på grund af den hurtige teknologiske udvikling.