Er Google Hangouts Opfylde Hardware Kit Godt for Din Virksomhed?

0
363

Kredit: Google

Google har officielt rullet en ny hardware-pakke til Hangouts Mødes, sin nye virksomhed videokonference-service. Hardware-pakke, som inkluderer en touchscreen, kamera, højttaler, mikrofon og en Chromebox, er tilgængelig for $1,999.

Hangouts Opfylder gør det muligt for virksomheder med Basic, Business eller Enterprise G Suite abonnementer til at afholde møder med 25 til 30 personer, afhængigt af planen. Google indførte den nye service, der tidligere i år, og nu tech gigant er på udkig for at give sine brugere med en ny hardware-pakken til at tillade video-konferencer.

I fortiden, har virksomhederne været i stand til at være vært for videokonferencer via Hangouts med en Chromebox, der er installeret i konference rummet. Hangouts Mødes, nyere version af Hangouts, og dens nye hardware-pakke, omfatter flere funktioner, såsom registrering og lagring af møder direkte til Kørsel samt hosting af video-konferencer med op til 50 deltagere. [Læs relateret artikel: Google Jamboard: Hvad Du Behøver at Vide]

Editor ‘ s Note: i Betragtning af en videokonference løsning for din virksomhed? Vi kan hjælpe dig med at vælge den ene, der er det rigtige for dig. Brug af spørgeskemaet herunder for at få vores søster-site, BuyerZone, give dig med oplysninger om en bred vifte af leverandører gratis:

 

 

På $1,999, hardware er dyrere i forhold til branchens standarder. Det kan dog stadig være en ideel mulighed for G Suite Enterprise abonnenter, der ønsker at tilføje video-konferencer til deres arsenal.

Den nye pakke indeholder fire enheder rettet mod at udvide Googles video call service til konference rummet. Mimo-Vue Fange Kapacitiv Touch-Skærm er 10,1 tommer og tilbyder integreret HDMI-teknologi og en 1280 x 8000-pixel skærm med 10-punkt kapacitiv touch. Den berøringsfølsomme skærm bruges som omdrejningspunkt for planlægning og adgang til møder. Konferencer kan sættes direkte fra Kalenderen, hvor displayet vil vise møde detaljer. Brugere kan også pin-kode, og mute-deltagere samt tilføje nye medlemmer med dial-a-funktion i telefonen.

Højttaler mikrofon, der er udviklet af Google, og har 360-graders lyd afhentning og virker i op til 250 kvadratmeter. For virksomheder med større konferencelokaler op til fem af de højtaler, mikrofoner, kan klippes sammen, ved hjælp af et enkelt kabel, hvilket giver mulighed for mere end 1.000 kvadratmeter af lyd dækning. Kameraet er fra Huddly og funktioner 4K-opløsning, 120-graders rækkevidde, og pan, tilt og zoom kapacitet. Kameraet bruger machine learning til automatisk zoome og beskære ansigter baseret på, hvem der taler.

Epicentret af hardware bundle er ASUS Chromebox. Chromebox er en femte-generations Intel Core i7 processor og 4 gb hukommelse. Enheden har en dedikeret hardware video accelerator og opdaterer automatisk, så virksomhedsejere altid har den nyeste software.

Hardware pakken også bump G Suite Enterprise abonnenter fra 30 deltagere op til 50. Virksomheden abonnenter er også i stand til hosting internationale deltagere, og optagelse af møder, der er gemt direkte på Drevet.

For større virksomheder, der ønsker at tilføje en video-konference service, den nye Hangouts Opfylde hardware kunne være en god mulighed. Der er, hvis du allerede har en G-Suite Enterprise medlem.

Hangouts Opfylde brugere kun låse de tilføjet fordele af hardware, hvis de er G Suite Enterprise medlemmer. Den aktuelle sats for dette abonnement er $25 per bruger per måned, med yderligere rabatter til virksomheder, der gør årlige forpligtelser.

Virksomheder vil have brug for en form af en G-Suite abonnement til at afholde møder med Hangouts Mødes og sin nye hardware. Med andre ord, hvis en virksomhed ønsker at være vært for møderne, der er behov for mindst en Grundlæggende G Suite-abonnement til $5 per bruger per måned. Virksomheder kan også bruge Hangout Møder uden den nye hardware ved at købe en Chromebox kit, der spænder i pris fra $999 til $1,999.

Den nye Hangouts Opfylde hardware bundle er $1,999 pris er dyrere i forhold til branchens standarder. Microsoft tilbyder Skype Virksomhed, der indgår i både Office 365-Business Premium og Microsoft 365 Business abonnement planer på $15 per bruger per måned og $20 per bruger per måned, hhv. På toppen af denne omkostning, hvis virksomhedsejere ønsker yderligere hardware til at tilføje video-adgang til mødelokaler, skal de købe det fra virksomheder, som er kompatibel med Microsoft, som Logitech. Logitech lister i dens hardware til videokonferencer i mellemstore mødelokaler mellem $1.000 og $1,300, men virksomhederne kan investere i dyrere bundter, hvis de kræver flere funktioner.

For små virksomheder uden G-pakken eller Office 365-abonnementer, tredje-parts videokonferencer tjenester som ClickMeeting kan give videokonference-service og mødelokale hardware til at være vært for møderne. Priserne er baseret på en per-værelses grundlag og varierer i pris fra $99 $329 per måned, afhængigt af, hvilken pakke din virksomheds behov.

Google ‘ s nye video-konference hardware tilbyder nogle store teknologi og en solid funktioner til G Suite Enterprise abonnenter. Det er dog specifikt rettet mod G-Suite Enterprise abonnenter. For mindre virksomheder, der ikke har råd til det abonnement, gebyrer og ekstra $1,999 omkostninger, den anden videokonference-service som Highfive kan være en bedre løsning. Til større virksomhed, der søger at enten fuldt ud at skifte til Google eller tilføje en video-konferencer har til en eksisterende Google-abonnement, Hangouts Mødes med ny hardware kan være din bedste satsning.