4 Effektive Måder til at Forbinde Med Dine Kunder

0
100

Kredit: FS Lager/Shutterstock

At holde styr på kunder bør være en top prioritet for enhver virksomhed. Efter alt, er din kunder drive din virksomhed, er det fornuftigt at være opmærksom på, hvordan de interagerer med dit brand.

Jessica Alba, grundlægger og CEO for Ærlig Virksomhed, mener mærker kan lære en masse ved at forblive tilsluttet, og at lytte til deres kunder.

“Jeg tror, det er vigtigt for mærker, især mærker [at] er virkelig forbrugeren i centrum, at blive forbundet,” Alba delt på American Express OPEN Succes Beslutningstagere Topmøde for Business Platinum Card-Medlemmer. “Kunder fortælle dig så meget fra deres adfærd, og hvordan de handler med dig.”

Men det er ikke nok at indsamle kundedata og feedback. Dyrke positive relationer med kunder er afgørende for succes, sagde David Reiling, administrerende DIREKTØR i Sunrise Banker.

“Det vigtigste er at møde kunderne, hvor de er – uanset om det er på Facebook eller på den lokale café,” sagde han. “I sidste ende handler det om at udvikle et tillidsforhold.”

Her er fire effektive måder til at forbinde med dine kunder og opbygger varige relationer, der vil holde dem loyale til dit band.

Peelu Shivaraju, ejer og operatør af et Penge-Mailer franchise i Michigan, siger, bliver mere personlig med kunder skaber og styrker dine obligationer med dem. Når takke kunderne for deres virksomhed, han ofte omfatter et foto af ham og hans familie i kuverten.

Snarere end at være aggressive, når de sælger, så prøv at være mere rådgivende og samtale, så kunderne forstår dine hensigter er rene, Shivaraju anbefales.

“Ingen kan lide en person,” sagde han. “Gå ikke i at tale om dit produkt; gå ind og stille dem spørgsmål om deres virksomhed.”

Det er almindeligt at opleve fejlkommunikation, når du bruger teknologien som en vigtig kilde til kontakt. Mens e-mails og telefon opkald er praktisk, intet slår ansigt-til-ansigt kontakt.

Du kan forstå dine kunder bedre i person end over telefonen eller via en skærm. Shivaraju gør det til et punkt til at falde i på kunder for at præsentere sig selv og etablere både en professionel og personlig relation til dem.

“Jeg kan godt lide at få at vide, at mine klienter, hvad deres virksomheder er alle om,” sagde han. “Jeg har en masse af forskning om deres virksomhed og spørge dem masser af spørgsmål at virkelig vise interesse. Jeg ønsker at lære alt jeg overhovedet kan, så jeg ved, hvordan de bedst kan hjælpe deres virksomhed.”

Det er lettere at lære om en kunde ved at tale til dem i person. Men nogle mennesker føler sig mere tryg ved at tale til dig fra en afstand. Shivaraju anbefales at spørge dine kunder, hvad deres foretrukne metode til kommunikation er, og derefter holde sig til det.

“Menneskelige forbindelser er alt i dit personlige liv og i erhvervslivet,” sagde Dr. Kathryn Smerling, Ph. D. Hun anbefalede at etablere og opretholde øjenkontakt, at tilbyde et fast håndtryk og et smil.

Hvis dine kunder er glade, din virksomhed vil fortsætte med at udvikle sig. Shivaraju sagde ikke at få fanget i hurtig vækst, især hvis det er ensbetydende med at give mindre opmærksomhed til kunder, og det går ud over jeres kundeservice.

“Jeg forstår, at virksomhedsejere er altid travlt, så jeg forsøger altid at arbejde omkring deres tidsplaner,” sagde han. “Alle nye kunder får et opfølgende besøg efter først at maile går ud, så godt som det andet i et par måneder for at se, hvordan det går. Så længe [kunder] give mig en rimelig tidsramme, vil jeg altid stiller mig til rådighed i en tid og sted for deres valg. Mine kunder kommer altid i første række.”

Lige som du ville med opbakning fra venner og familie, sørg for, at dine kunder ved, at du anerkender deres betydning. Shivaraju stater, viser han sin påskønnelse af, at to vigtige grupper af mennesker:

“Den første er, at mine kunder; de betaler mig penge, så det er mit ansvar at skabe den bedst mulige ad jeg kan ikke gøre for deres virksomhed og få dem i høj kvalitet, nye kundeemner,” Shivaraju sagde.

“Det andet er, at forbrugerne af mit produkt, og jeg er nødt til at have min konvolutter, der er fyldt med kvalitet hyperlokale indhold, der er fyldt med virksomheder, som mig og min familie er tryg ved at gøre forretninger med, så de får åbnet og brugt.”

Shivaraju mails ud konvolutter til sine forbrugere, og takke dem for at købe lokale varer og tjenesteydelser. Han anbefalede også, at sende julekort og rabatter for at vise taknemmelighed.