Shop med AmazonSmile denne Ferie Sæson til Støtte for de Lisle Partnere for Parks Foundation – Naperville Solen

0
78

Lisle, IL – Denne ferie sæson, når du er shopping black Friday tilbud på Amazon eller købe sidste-øjebliks-gaver, ved hjælp af din Amazon Prime-konto, skal du sørge for at shoppe på smile.amazon.com til at støtte de Lisle Partnere for Park Foundation, en non-profit henblik på at berige kvaliteten af livet i den større Lisle fællesskabet.

I August 2017, AmazonSmile har doneret $62, 069,818.82 til velgørende organisationer. AmazonSmile er en enkel og automatisk måde at støtte de Lisle Partnere for Parks Foundation, hver gang du handler, uden omkostninger for dig. Ved dit første besøg smile.amazon.com vælg de Lisle Partnere for Parker Instituttet, og derefter begynde shopping. Du kan finde præcis de samme lave priser, stort udvalg og bekvemme shopping oplevelse så amazon.com med den ekstra bonus, at Amazon vil donere en del af købsprisen til din favorit 501(c)(3) velgørende organisation. Snesevis af millioner af produkter på AmazonSmile er berettiget til donationer. Du vil se de støtteberettigede produkter, der er markeret som “Berettiget til AmazonSmile donation” på deres produkt detaljer sider.

De Lisle Partnere for Parker Instituttets formål er at rejse penge gennem virksomheds-og private bidrag og donationer. Disse midler bliver brugt til at berige kvaliteten af livet i den større Lisle samfund ved at tilbyde stipendier til familier, der ellers ikke havde råd til at deltage i fritidsaktiviteter programmer; at bidrage til forskønnelse af parker og beskyttelse af naturressourcer, der støtter og styrker fællesskabet programmer og at fremme de rekreative muligheder. Hjælp grundlaget nå sine mål, mission og vision ved at tjene i et udvalg eller frivilligt arbejde i en særlig begivenhed, eller lave en fradragsberettiget bidrag gennem en donation til at gøre den større Lisle samfund til et bedre sted at leve, arbejde og lege. Få mere at vide ved at besøge lislepartnersforparks.org.

###

Denne vare blev indsendt af et fællesskab bidragyder. For at læse mere om fællesskabet bidragydere, klik her.