Northwestern College ‘ s 5K “Familie Husly Shuffle” er lørdag! – Daglig Southtown

0
85

Northwestern College ‘ s 5K Løb/Gang til fordel Sydlige Forstæder Familie Husly, Familien Husly Shuffle, der er indstillet til DENNE LØRDAG! Der er stadig tid til at registrere sig og deltage i at støtte denne gode sag. Familien Husly Shuffle vil kick off på lørdag, November 4 at 9:00 am fra Northwestern College parkeringsplads ved 7725 S. Harlem Avenue i Bridgeview. For at registrere, skal du gå til www.raceroster.com/14308 med voksen registrering på $30 ($35 dag af race) og studerende sat på $20 ($25 i dag af race). En Kids 100 Yard Dash vil også finde sted lørdag morgen for dem, der er i alderen 6 år eller derunder, sat til $5 per barn (herunder t-shirt) eller uden (uden t-shirt). Dem, der er interesseret i blot at lave en donation til Syd Forstæder Familie Husly i støtte fra Northwestern College ‘ s indsats kan gå til www.raceroster.com/14308 og klik på den sorte boks i øverste venstre hjørne, der hedder “giv et bidrag NU.”

Dette er Northwestern College ‘ s første 5K Løb/Gang og dens elever og personale er glade for at have den fordel, Sydlige Forstæder Familie Husly (SSFS), en 501(c)(3) velgørende organisation, der hjælper til at give væsentlige tjenester og fortrolige hjælpe gratis til lokale ofre for vold i hjemmet og deres familier. For mere information om SSFS, se venligst www.ssfs1.org.

Mens registrering af løbetræning for dette første gang arrangementet har været god, den højere Læreanstalt håbet er, at flere løb deltagerne vil registrere inden for de næste par dage, eller endda morgenen den race. Deltagerne vil være i stand til at begynde at afhente deres pakker på 3. November fra 9:00 til 3:00 pm på Northwestern College ‘s Studerende Services Department, eller lørdag morgen fra 7:30 – 8:45 i College’ s parkeringsplads. Sidste minutters løbetræning, der ønsker at deltage kan også gøre det den morgen.

Med denne “Race Mod Vold i hjemmet,” Northwestern College håber at skabe bevidsthed om vold i hjemmet, samt at skaffe midler til støtte for SSFS i sin bistand af vold i hjemmet ofre. For spørgsmål om Familien Husly Shuffle, bedes du ringe til Northwestern College ‘ s Studerende Service Afdeling på 708-237-5050, tlf. 2696. For at få ekstra løb oplysninger, se venligst www.racetime.info/event/family-shelter-shuffle-5k-runwalk/. Se også #ncfamilysheltershuffle.

Om Northwestern College:
Northwestern College (NC) er akkrediteret af den Højere Lære-Kommissionen, 230 S. LaSalle St., Suite 7-500, Chicago, IL 60604, (312) 263-0456, www.ncahlc.org. Kollegiet tilbyder fokuseret karriere-orienterede associate degree og certifikat programmer med fleksible tidsplaner og en støttende fakultet. Dag -, aften -, weekend -, online-klasser og online programmer der er tilgængelige. Mere information kan findes på www.NC.edu eller ved at ringe gratis (888) 205-2283.

Denne vare blev indsendt af et fællesskab bidragyder. For at læse mere om fællesskabet bidragydere, klik her.