Naperville Park Kvarter til at Tilbyde Ferie Frivillige Uddannelse Webinar om Nov. 8 – Naperville Solen

0
80

Til at hjælpe frivillige med at forberede sig til at tjene på populære Naperville Park Kvarter ferie begivenheder såsom Santa Huset, der blev præsenteret af Woody Buick GMC, Park-Kvarteret holder sin fjerde årlige ferie frivillige uddannelse webinar, Ons., Nov. 8 fra 7:00-8:00

“Dette kort uddannelse er påkrævet for alle frivillige til Santa Hus og andre ferie-begivenheder,” sagde Park Kvarter Frivillige Manager Lynnette Hoole. “Webinar-format gør det nemt for travle frivillige til at færdiggøre uddannelsen i hjemmet,” tilføjede Hoole.

Frivillige er nødvendige for Santa Hus, der løber fra Dec. 1-23 og i flere andre arrangementer, herunder Magiske Is Sociale Nov. 11, Skating med Santa, den Dec. 2 og Donuts med Santa on Dec. 6. Potentielle frivillige kan melde sig til disse begivenheder, efter at de har afsluttet uddannelsen.

Uddannelse webinar vil give oplysninger om hver af ferie muligheder for frivilligt arbejde, og hvordan du gør de frivillige former, hvad man kan forvente, hvordan man kan engagere sig med gæsterne, og information om andre muligheder for frivilligt arbejde i løbet af året. Frivillige, der gennemfører uddannelsen, vil modtage 1 time af frivillig tjeneste.

“Vi glæder os forældre, klubbens medlemmer og ledere i samfundet til at deltage i online-undervisning samt,” sagde Hoole.

For at anmode webinar invitation, skal du kontakte Lynnette Hoole på lhoole@napervilleparks.org.To anvendelse som frivillig med Naperville Park Kvarter eller for at lære mere om muligheder for frivilligt arbejde, besøge http://www.napervilleparks.org/volunteer-with-the-naperville-park-district.

Denne vare blev indsendt af et fællesskab bidragyder. For at læse mere om fællesskabet bidragydere, klik her.