Lang tid MaineStreamers Direktør Mary Swanson at gå på pension – Chicago Tribune

0
85

Mary Swanson, Direktør for MaineStreamers eftersom 2000 vil sige farvel til Maine Township, når hun går på pension Nov.17. I løbet af sin karriere, hun har vundet adskillige priser og hædersbevisninger for Maine Township sociale program for seniorer, som er vokset med mere end 25 procent, der i øjeblikket giver en bred vifte af sociale, rekreative og uddannelsesmæssige aktiviteter for cirka 3.000 medlemmer.

Under hendes ansættelse, Swanson har været anerkendt som en førende inden for sit felt vindende Senior Director i År for Townships i både 2005 og 2014, Staten Illinois Mind, Body, Spirit Award, og Illinois Department of Aging Marketing Pris. Hendes afdeling vil også bringe hjem fire priser senere i denne måned fra den årlige konference i Township Tjenestemænd i Illinois (TOI). Formand for Illinois Township Udvalg af Ledende Bestyrelsesmedlemmer for fire år, hun har også fungeret som Præsident for Association of Illinois Senior Centre og har været studievært for det Nationale Råd on Aging, hvor hun også er medlem af.

I løbet af de 17 år, hun har fulgt programmet, MaineStreamers har tilføjet flere dagsture og klasser og intergenerationelle aktiviteter såsom fiskeri, der bringer børn, der aldrig havde en chance for at gå fiskeri til at tilbringe en dag med seniorer, der nyder denne sport sammen. Også af særlig note er Swing i Foråret, den årlige Senior Expo, som link seniorer, der har brug for tjenester med leverandører, der giver dem, 90-plus fødselsdagsfest, som begyndte i 2001 med 30 seniorer 90 og ældre i deltagerlisten vokser til 155 celebrants med fem 100 plus år gamle, og en række musicals.

“Jeg kunne ikke tænke på en mere passende pension ære end den awards vundet af MaineStreamers afdelingen i løbet af de år, i erkendelse af, at Mary Swanson har bidraget til succesen af Maine Township,” sagde Vejleder Morask.

BILLEDTEKST
Mary Swanson, front row, MaineStreamers Direktør, der vil gå på pension Nov. 17 med Maine Township folkevalgte Laura Morask, Vejleder; Susan Moylan Krey, Assessor, og Walter Kaźmierczak, Motorvej Kommissær. Anden række fra venstre mod højre, Claire R. McKenzie, Administrator; Kimberly Jones, Administrator; Susan Kelly Sweeney, Administrator; David A. Carrabotta, Esq. Trustee, og Peter Gialamas, Degnen.

Denne vare blev indsendt af et fællesskab bidragyder. For at læse mere om fællesskabet bidragydere, klik her.