Indtast Jungle lørdag, November 4 – Chicago Tribune

0
92

Et begrænset antal billetter til rådighed for den Glen Ellyn Bibliotek Foundation ‘ s Jungle Book Bold, lørdag, November 4 fra 7-10 pm, vært på biblioteket. Fremmaning af Rudyard Kipling ‘ s elskede fortælling om Mowgli og hans jungle eventyr, denne formelle påklædning bolden vil indeholde lokale retter, en åben bar, levende og lydløs auktioner, og så meget mere!

“Ideen om, at bolden er til behandling af fællesskabet til en unik oplevelse, indføre eller minde dem om alle de store tjenester, biblioteket giver til fællesskabet, og rejse penge til at hjælpe med at biblioteket fortsætter med at være et samfund, søjle,” sagde Dawn Bussey, Bibliotek Direktør.

Voksne vil blive behandlet til små-plade appetitvækkere fra de lokale restauranter, en åben bar byder på udsøgte drinks, og en chance for at byde på auktionen elementer, herunder ferier i Rosemary Beach, FL, Ouray, CO og Walt Disney World. “Det er meningen, at være en fornøjelig aften ud af, at også rejser penge til det bibliotek,” sagde Kelley Kalinich, fondens Bestyrelse Formand.

Generelt billetter er $150 per person og VIP-Prolog-billetter, der giver adgang til et VIP-time begynder ved 6 pm, er $300 per person.

“The Jungle Book Bolden er en måde for Instituttet at arbejde tæt sammen med fællesskabet for at understøtte mål og tilbud i biblioteket,” fortsatte Kalinich. “Alle indsamlede midler går direkte til biblioteket.”

Alle donationer vil støtte Fase III i Glen Ellyn Offentlige Bibliotek Master Renovering Plan, som omfatter ombygning Omsætning området og skabe en café og en drive-up vindue.

Denne vare blev indsendt af et fællesskab bidragyder. For at læse mere om fællesskabet bidragydere, klik her.