Hans, Hendes eller nogens: Hvordan Denne Unisex Tilbehør Linje Udfordringer Kønnede Mode

0
78

Kredit: DPRD af Gabrielle Nicole

Lige siden jeg var gammel nok til at gå igennem min mors guldgrube af smykker stykker, jeg har været i ærefrygt af smykker design. Jeg ønskede at vide alt; hvordan er det lavet? Hvad er det lavet af? Hvad betyder det? Hvor kom den fra? Alle disse spørgsmål hjalp med til at fortælle historien om den meget specielle stykker, der krammede min hals og vikles omkring mine håndled.

Det varede ikke længe før jeg var begyndt besættelse af at samle mine egne smykker, fuld af plast mode stykker af kurset. Jeg ville nægte at forlade huset, med mindre jeg var fuldt dækket fra top-til-tå i hvert stykke, jeg ejede.

Denne fascination voksede hurtigt til en lidenskab, som indledes i dag. Efter års undersøgelse og bygning en karriere i branchen, besluttede jeg mig ud på min egen, der drives af min vilje til at fortælle historier og lade andre til at fortælle deres unikke historier gennem mine designs.

Som en designer, jeg føler et stort ansvar for at have mit arbejde sprede et budskab om sammenhold, især i disse forsøger gange. Nu er det tid til at komme sammen, og vi kan gøre det et skridt ad gangen ved at vise vores styrke i den måde, vi pryder os selv. I kølvandet og stige af LGBTQ samfund, køn-gratis toiletter, og nu det nye emne af køns-fri montering værelser, jeg satte sig for at skabe et brand, der er beregnet for alle, uanset hvordan den enkelte kan identificere sig selv.

I en verden, hvor kønsroller bliver udfordret, DPRD af Gabrielle Nicole er at tage kontrol over samtalen ved at lancere en køns-væske smykker samling. Inspireret af udvisker linjerne mellem, hvad der er “hans” og hvad er “hendes” min linie af smykker er ikke i besiddelse af de begrænsninger af, hvad der er traditionelt blevet set som mand og kvinde. DPRD er at bruge magt af mode til at konfrontere køn og seksualitet. Smykker har ikke noget køn, så hvorfor følge “reglerne?”

Det er min stærke overbevisning, at alle skal have frihed til at være hvem de er, og forblive tro mod deres egen identitet. Hver dag, jeg er inspireret af millioner af mennesker, der står over for modgang og fortsat ikke føler sig hørt. Vores verden er på vej mod udenfor køn mode, og det er her at bo. Som samtalen fortsætter med at sprede sig, unisex mode og smykker, vil have en stor indvirkning på den måde, forbrugerne og detailhandlen er nødt til at tilpasse sig for at følge med den stadigt stigende efterspørgsel efter køn fluiditet. De dage af kønsstereotyper, der er ved at blive opløst, og vi er stolte af at være en del af denne stærke bevægelse.

Bortset fra de normale udfordringer med at lancere et smykke mærke, at tage på opgaven for at flytte samfundsmæssige normer, har bragt et helt nyt sæt af prøvelser og trængsler. En af de sværeste dele af lanceringen af kollektionen var, hvordan vi skulle til at sprede vores budskab, og den største risiko var at være en af de første unisex smykker mærker at ramme markedet. Jeg er drevet af innovation og skabe værker, der er nye og unikke – en ny måde at se på smykker design for en ny måde at se på køn. Hver eneste del af processen har været spændende, udmattende og inspirerende.

Core design af min Dapper linje er ideen med at genopfinde formål. Du kan bruge dine egne ringe, charms, bryllup bands, eller familie arvestykker som en ” frisk og ny måde at genopfinde noget, du allerede ejer.

Tilbage da jeg var en lille pige, min mor gav mig hendes smukke klasse ring til at holde som en souvenir. Tilbageholdende med at få det tilpasset, så det passer i mine fingre, det er bare sad i mit smykkeskrin blandt andre arvestykker få støvet og glemt. I dag, gennem min serie af udskiftelige, der kan tilpasses stilarter, jeg er i stand til at sætte min mors ring på nogen af DPRD’ halskæder eller armbånd, giver det nye formål. Gennem funktion, min oprettelse har givet mig evnen til at bære det tæt på mit hjerte.

Vi har alle en historie, og gennem DPRD jeg håber, at det bliver meget nemmere at dele.

Om forfatteren: Gabby Morris er grundlægger af DPRD af Gabrielle Nicole, en kønsneutral tilbehør online.