Glenbard forældre begivenhed for at udforske indre motivation, stresshåndtering – Chicago Tribune

0
76

Den Glenbard Forælder Serie: (GPS) Navigation Sunde Familier vil præsentere Gave af Svigt: at Fremme den Indre Motivation og Modstandsdygtighed hos Børn med Jessica Lahey på tirsdag og onsdag, Nov. 14 og 15.

Den Motivation, der kommer indefra, er den bedste måde at inspirere de studerende til at eje deres uddannelse, lære dybt, og udvikle modstandskraft. Forfatter og lærer Lahey vil præsentere forskning om autonomi-støttende opdragelse og undervisning, kompetence, belønning, ros og fiasko. Hun forklarer, hvordan forældre, lærere og medlemmer af fællesskabet kan give eleverne den støtte og opmuntring, de har brug for at blive motiveret og succes på lang sigt.

Hun vil tale ved 7 pm tirsdag, Nov. 14, på Glenbard West High School, 670 Crescent Blvd. i Glen Ellyn. Programmet vil blive gentaget ved middagstid onsdag, Nov. 15, på Marquardt School District 15 Administration Center, 1860 Glen Ellyn Vej i Glendale Heights.

Lahey skriver om uddannelse og opdragelse til the New York Times, og er forfatter til New York Times bestseller bog “The Gift of Failure: Hvordan er den Bedste Forældre til at Lære at give slip, Så Deres Børn Kan Lykkes.”

CPDUs er tilgængelige. GPS er generøst sponsoreret af den Cebrin Goodman Center, Kooperative Association for Special Education (SAG), College of DuPage, DuPage Medicinsk Gruppe, Emmy Gaffey Foundation og Trust Company of Illinois. For yderligere information, besøg glenbardgps.org eller kontakt Gilda Ross, Glenbard Kvarter 87 studerende og lokale projekter, der er koordinator på 630-942-7668 eller på gilda_ross@glenbard.org.

Denne vare blev indsendt af et fællesskab bidragyder. For at læse mere om fællesskabet bidragydere, klik her.