Glen Ellyn Park Kvarter annoncerer vinter særlige tilfælde besætning, herunder gratis Ol-inspireret curling klasser – Chicago Tribune

0
75

Glen Ellyn Park Kvarter og er glade for at afsløre sin næste aktivitet guide til vinteren, og flere kommende begivenheder, at beboerne kan se frem til. Tilmelding til programmer i Vinteren 2018 Aktivitet Guide åbner for beboerne på 12 November på 10 og ikke-residenter på December 4 at 8:30 am Højdepunkter i vinteren line-up omfatte:

Chokolade, Ost & Vin Smagning
Februar 2 fra 5 pm-8pm
Reserve 22, 485 Winchell Måde, Glen Ellyn, IL 60137
En aften med chokolade, ost og vin smagninger venter deltagerne aldre 21+. En del af provenuet vil bidrage til at støtte Glen Ellyn Park Kvarter Scholarship Fund, der giver økonomisk støtte til fritidsaktiviteter programmer til familier, der oplever økonomiske tilbageslag. $30 i forvejen; $35 på døren. Omfatter en souvenir glas vin, smagninger af over 35 vine, og prøver fra lokale restauranter. www.glenellynchamber.com/chocolate.

Far Datter Danse
Februar 9 fra 7 pm-9 pm eller 10 februar fra 6 pm-8pm
Main Street Recreation Center, 501 Hill Avenue, Glen Ellyn, IL 60137
En Valentine tema dans til børn i alderen 3-10 med is sundaes, en “glam-station”, hvor piger kan komme gratis hår og negle behandling, og en photo booth. Gebyret er $37 for beboere; $55 for ikke-residenter. Tilmelding er accepteret indtil februar 1, eller indtil den begivenhed fylder. www.gepark.org

Gratis Indledende Curling Dag
Februar 17 fra 1 pm-5 pm
Newton Park, 707 Fairview Avenue, Glen Ellyn, IL 60137
Windy City Curling Club vil føre deltagerne gennem at kaste en sten, der fejer isen, og grundlæggende curling strategi. Bedst til børn fra 8 år+, uden erfaring eller skøjter, der kræves. www.gepark.org.

Lommelygte Egg Hunt
29 marts fra 8:30 pm-9 pm
Churchill Park, S. 271 St. Charles Road, Glen Ellyn
Børn i alderen 7-10 vil blive udfordret til at finde æg fyldt med godbidder og legetøj ved hjælp af en lommelygte, når det er mørkt. “Særlige Æg” vil være placeret rundt omkring i parken kan indløses til større præmie kurve. Begrænset til 50 registrerede deltagere, begivenhed, der er $6 for beboere; $9 for ikke-residenter. www.gepark.org.

Æg-trodinary Egg Hunt
30 marts kl 9:30 eller 11am
Maryknoll Park, 845 Pershing Road, Glen Ellyn, IL 60137
Børn under alderen 6 skal på jagt efter præmie-fyldt med æg, og tager du et foto med Påske Bunny. $6 for beboere; $9 for ikke-residenter. www.gepark.org.

Gratis Vinter Fotokonkurrence
1 Januar 2018 – 1 Marts 2018
Indsende billeder af begivenheder eller steder i Glen Ellyn Park Kvarter og konkurrere mod andre ligesindede shutterbugs. Tilmeldingsfristen er 1 Marts. Vindende billeder vil blive præsenteret i en Glen Ellyn Park Kvarter Aktivitet Guide og modtage en præmie. Divisioner til både unge og voksne. www.gepark.org/photo-contest.

Plus, Søen Ellyn Pap Stævnet vil fejre sit 25 års jubilæum i 2018! Saml et hold og start brainstorming dit design – Glen Ellyn Park Kvarter er allerede under tilmeldinger til denne historiske begivenhed. 25 Årlige Lake Ellyn Pap Regatta finder sted på lørdag, juni 30, 2018, og Distriktet udfordringer designere til at tænke STORT. Vil dit team bygge de højeste båd? Den længste? Divisioner er tilgængelige for familien, voksne og unge.

For mere information, besøg venligst www.gepark.org.

Denne vare blev indsendt af et fællesskab bidragyder. For at læse mere om fællesskabet bidragydere, klik her.