Poll: Kies uw team, wie gaat het winnen van de Super Bowl?

0
110

Hier is een beetje off-topic, leuk voor dit weekend. Super Bowl Sunday is een van de grootste sportieve evenementen op de planeet. Het aantrekken van meer dan 100 miljoen wereldwijde kijkers, er is een enorme belangstelling van nature in de VS, maar een steeds groeiende steun elders. Het is nu enorm hier in het verenigd koninkrijk bijvoorbeeld.

Dit jaar is het spel ziet de Seattle Seahawks en de New England Patriots gaan voor het Kampioenschap heerlijkheid, maar dichter bij huis, we kijken uit naar het zien van iets anders na de Super Bowl. Op Microsoft ‘ s recente Windows-10-event kregen we te horen zouden we de Windows-10 preview voor telefoons “na de Seahawks winnen van de Super Bowl.” Met dat in gedachten, die ‘ s kant sta je?!

Wat als de Patriotten winnen? Betekent dat geen voorbeeld?! Dus je bent het ondersteunen van de Seahawks dan, toch?! We spottend natuurlijk, maar we weten te verwachten dat het neerzetten ergens na vandaag. Dat kan morgen zijn, echter onwaarschijnlijk – of het zou 28 februari. In ieder geval, we nemen de tijd om dit weekend te genieten van het spel, adem je in en bereiden ons voor op wanneer het aankomt.

Zo neerzetten van een stem in de poll hieronder in en springen in de reacties met een aantal spel dag scherts. We zijn allemaal vrienden hier. Voor nu!

Meer: Windows Phone-apps om u te helpen bij het aanpakken van de Super Bowl zondag

Als je mobiel op het hoofd te m.windowscentral.com om deel te nemen!

Wie het gaat winnen van de Super Bowl?