PhoneLog: Cool freeware voor het documenteren van gesprekken

0
63

Elke keer in een tijdje kom ik een aantal echt leuke freeware die ik denk dat je mensen zou kunnen profiteren van.

PhoneLog is een gratis app van InfinityBall (klik voor meer screenshots) die meldt zich met uw oproep meld u direct aan uw agenda-app.

Dit alles gebeurt direct in de achtergrond zonder merkbare problemen met de prestaties–werkt naadloos en efficiënt welke is de beste soort van de WM-app. Na een oproep in uw agenda het zal zeggen “Gesproken” met de start – /eindtijd en de duur van het gesprek. De info is te zien als een eenvoudige vermelding in uw cal en je kunt zelfs een aangepaste categorie.

De app vereist .NET compact framework 3.5 en heeft vele configuratie-opties, zoals het log met gemiste oproepen alle oproepen, uitgevoerd bij het opstarten en zelfs inloggen uw sms-berichten (!) Heel cool. Haal hem hier.