Moto 360 Sport review: Alleen lopers moeten toepassen

0
88

Ik haat lopen. Het is niet alleen, want ik heb slechte knieën en het doet pijn om te lopen—ik zou het eerder gewichten tillen en mijn cardio op een ligfiets waar kan ik afleiden mezelf spelen van mobiele games. Motorola ‘ s fitness-gerichte versie van de Moto 360 is niet voor mij. Het is voor mensen die hun training op de stoep en loopbanden. Voor die specifieke subset, het is een goed genoeg Android-horloge Dragen, maar als u genieten van een breder fitness activiteiten, zult u gefrustreerd door de beperkingen.

Een Moto 360 voor het buitenleven

De Sport-versie van de Moto 360 aandelen veel gemeen met de 2e generatie Moto 360 willen we zo veel. Het is fundamenteel dezelfde hardware en software, met een paar opmerkelijke verschillen. Het loopt de reguliere Android Dragen apps en werkt net zo goed als een Google-aangedreven kijken als de 2e generatie Moto 360 doet. Zoals met de meeste Android-horloge, het werkt met iOS en Android, maar de Moto Lichaam phone-app voor Android-alleen.

Het komt alleen in een grote 45mm grootte met een omvangrijke geïntegreerde siliconen behuizing en band. Dus, in tegenstelling tot de Moto 360, u kunt niet kiezen voor de kleinere 42mm grootte indien u een kleinere polsen, je kunt niet wisselen van banden, en kunt u niet aanpassen van de stijl (de Sport wordt geleverd in het zwart, wit, en een schokkend fel oranje). Dit is een vreemde keuze, want het apparaat is niet meer van stof of water-resistent dan de reguliere Moto 360; beide zijn beschermingsklasse IP67 en niet volledig waterdicht is. De Sport-versie is waarschijnlijk beter beschermd tegen schade door schokken, maar het volledige gebrek aan aanpassingsmogelijkheden lijkt een hoge prijs voor te betalen.

Jason Cross

De Moto 360 Sport beschikt over dezelfde hartslag sensor als de reguliere Apk 360, whick werkt “goed.”

De Sport heeft een 300 mAh batterij—kleiner dan de 400 mAh batterij in de 46mm grootte van de standaard Moto 360, en gelijk aan die in de 42mm grootte. Motorola claimt “naar een volledige dag van gebruik met ambient-modus op,” dat over recht in mijn ervaring, hoewel de levensduur van de batterij varieert sterk, afhankelijk van of u de geïntegreerde GPS. Op de dagen dat ik niet te lopen, ik had geen probleem met het maken van de batterij. Als ik besteed een uur hardlopen met de ingebouwde GPS-tracking mij, zou ik waarschijnlijk niet de dag door te komen zonder popping naar het oplaadstation voor een tijdje.

AnyLight display

De Moto 360 Sport andere chief hardware verschil is in wat Motorola noemt haar AnyLight display. In het felle licht buiten, het scherm schakelt over van de gebruikelijke LCD-scherm met achtergrondverlichting voor een front-lit reflecterende LCD-display. Het is de bedoeling om het makkelijker te maken om te zien in de felle zon, terwijl het opslaan van de batterij, en het werkt, na een fashion. Wanneer het display is “actief” en in full color, het is licht en zo moeilijk om te lezen in de zon als alle andere LCD-scherm. Wanneer het horloge begint in de ambient (zwart-wit) – modus, worden alle witte pixels hebben een reflecterende rug, dat maakt het gemakkelijk om te zien in de zon.

Jason Cross

De display is eenvoudig af te lezen in de zon als in de Mode, maar activeer het en het gaat terug naar moeilijk te zien color backlit-modus.

Daarin ligt het probleem. Als je gewoon wilt om te kijken naar de omgevingstemperatuur modus info terwijl buiten de AnyLight display werkt wonderen. Maar zodra je begint te tikken en vegen op het gebruik van het horloge, je bent terug naar de normale verlichte kleuren LCD-dat is moeilijk te zien in de felle zon.

Voor de lopers alleen

De Moto 360 Sport tracks van uw hartslag (zoals de Moto 360), en het is redelijk nauwkeurig zijn pols op basis van fitness-gadgets gaan. Maar de Moto Lichaam software opgenomen, terwijl het gemakkelijk te gebruiken is geoptimaliseerd voor een enkele activiteit: actief. Het zal de afstand bijhouden nauwkeurig via GPS, en het meten van uw hartslag tijdens het hardlopen, maar het is niet echt van plan om je te bedanken voor je P90X workout of gewichtheffen. De software doelstellingen zijn gebaseerd rond stappen, afstand, of looptempo. De software houdt de sporen van calorieën verbrand (met inbegrip van uw base metabole calorieën geschat op basis van uw geslacht, leeftijd, lengte en gewicht), maar het leek nooit te tellen calorieën ik verbrand was, tenzij ik aan het rennen was, ook. Als ik wilde om krediet te krijgen voor de calorieën die je verbrandt tijdens het werken uit, ik had om te beginnen met hardlopen in de Moto Lichaam app en pond uit een aantal stappen.

Motorola ‘ s app is geweldig voor het bijhouden loopt, maar niet voor enige andere vorm van inspanning.

Voor de lopers, Moto Lichaam is goed gemaakt. Het is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, met een eenvoudig-te-timers instellen en doelen. Je kunt data delen met Google Fit, UA Record, Kaart van Mijn Conditie, Fitbit, of Strava.