Bekijk Microsoft ‘ s koppelen van het aanraken van de Super Bowl commercials HEBBEN

0
72

Vorig jaar heeft Microsoft maakte een ontroerende commerciële lucht tijdens de Super Bowl en het is dit jaar terug met een nieuw paar. De twee plekken verhalen vertellen van hoe Microsoft technologie is empowerment echte verandering in sommige volkeren leven. Als kleine Braylon O ‘ Neill in de eerste van de twee clips die je kunt zien als je boven.

Dit 68 tweede plek laat zien hoe Microsoft technologie helpt Braylon om te sporten en leven een normaal leven te leiden, ondanks het missen van de tibia en fibula in zijn beide benen.

De tweede, die vindt u hieronder is Estella ‘ s Briljante Bus. Het geeft het idee had door Estella Pyfrom technologie op de weg om kinderen te helpen die het nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken. Natuurlijk, de technologie die ze neemt in het Briljante Bus is van Microsoft.

Super Bowl-advertenties zijn traditioneel een aantal van de meest creatieve – en dure – commercials zie je het hele jaar door. Microsoft ‘ s nieuwste paar zijn veel te raken, en laat zien hoe veel van een effect van de technologie om ons heen kan hebben op ons leven, en het leven van anderen.

Dus, wat denken we?