WMExperts Head-to-Head-Vids. Åh, och Samsung Epix

0
192

Även om vi redan granskat Samsung Epix och gav det en snabb gång i jämförelse med Treo Pro, vi tänkte att ni skulle vilja se det i videon form upp mot det AT&T vänner.

Nu, videon börjar med en begäran som jag ska upprepa här. Den Epix är ganska mycket halm bröt kamelens rygg för oss — det är nu officiellt för många Windows Mobile Smartphones som finns i Usa för någon förnuftig person för att kunna hålla reda på dem alla (och nej, vi är inte förnuftig här på WMExperts, men vi misstänker att du kan vara). Så, eftersom vi har en jäkla nära varje enskild nuvarande WM telefon på sidan, ber vi:

Skjut ett email till mig direkt — dieter@wmexperts.com -med en begäran för oss att jämföra två (2 — ingen mer) smartphones direkt. Gör ämnesraden “Head-toHead: X mot Y”, där X och Y är de smartphones som du vill jämföra. Vi ska skjuta en snabb video som kör ner specifikationer och våra tankar som vi föredrar, och varför, och så vidare. Det kan inte vara en perfekt Windows Mobile-telefon, men förhoppningsvis några head-to-head jämförelser kommer att hjälpa dig att hitta det perfekta WM telefon för dig.

Vi vill göra dessa, så vi får sötar potten: vi ger 15% rabatt kupong till WMExperts Butik för att de första 10 personer att maila mig med head-to-head-begäran.