Urbanspoon slet sina Windows Phone-appen också, men kommer tillbaka under Zomato

0
203

Tillbaka i December, Urbanspoon bort sin app från Windows Phone app store. En del av en växande och besvärande trend, det hade visat sig att den berömda restaurangen finder app hade sett sina sista dagar på Windows Phone. Urbanspoon var ett ganska snyggt designad app, men den senaste uppdateringen från företaget var tillbaka på 2012, så stöd för Windows Phone hade redan vissnat.

Till det bättre eller sämre, Urbanspoon förvärvades av Zomato bara några veckor sedan för ett rapporterat $50 miljoner. Intressant, Zomato inte bara har en Windows Phone-app, men en högt uppskattad ett så bra (och det ser ut som de kommer att ha en Windows 8.1 app på vägen).

Nu, i ett e-postmeddelande, Urbanspoon konstaterar att ja, de slutade stöd för Windows Phone. Men under Zomato, företagen kommer att kombineras för att släppa en ny (eller åtminstone uppdaterad) app för Microsoft ekosystem:

“Vi drog app från app store i December eftersom vi inte kommer att stödja Windows längre, men Urbanspoon var nyligen förvärvats av Zomato.com. När vårt företag är integrerade, vi kommer att ha en ny Windows-app. Det kan vara ett par månader innan det händer.”

För närvarande Zomato är i 19 olika länder, bland annat storbritannien, Indien, Brasilien, förenade ARABEMIRATEN, Nya Zeeland och mycket mer. De har dock inte en närvaro i Usa, vilket är anledningen till att de köpte Urbanspoon. Urbanspoon massiva AMERIKANSKA närvaron är också sannolikt därför att de övergav sin app, som OSS marknadsandelen är låg för Windows Phone.

Urbanspoon att överge sin app och sedan drar det var bara ett exempel på ett pågående problem med Windows Phone rubrik till 2015. Lyckligtvis, i detta fall, Zomato kommer till undsättning. Det återstår att se om Windows-10 och en app, ett OS strategi kan spara Microsoft. För nu, vi är oroliga för att detta kan vara ett tecken på en grov sex månader för Windows Phone-användare.

Tack, Salah N., för tips och e-post!