Telefoon Insider-app voor Windows 10 Preview bijgewerkt, omgedoopt tot Windows Insider

0
128

Windows 10 voor telefoons is op de weg, ten minste in de preview-vorm. Vanavond begon Microsoft met het leggen van meer grondslag voor de Technische Preview door het updaten van hun Telefoon Insider app. Oorspronkelijk gevonden in de Winkel een paar weken geleden, de Insider programma laat mensen downloaden vroege versies van Windows 10 tot hun telefoons voor algemene introductie.

De grote verandering aan de app is de naam voor Windows Insider, overeenkomt met de naam van de desktop voorbeeld programma. Naast de vorige domein account te ondersteunen, is er ook de mogelijkheid om zich nu aanmelden bij de Insider service met gebruik van uw Microsoft-Account.

Gebruikers kunnen nu met succes log in op de Windows Insider toepassing, terwijl voordien was er geen manier om dit te doen. Echter, worden ze begroet met een ‘nee bouwt gevonden’ scherm, samen met een aantal handige tips om ervoor te zorgen dat ze zijn ingeschreven om deel te nemen. In de app beschrijving:

“De Windows Insider applicatie biedt geregistreerd Insiders de mogelijkheid om het ontvangen van pre-release OS updates op hun telefoon, rechtstreeks van Microsoft. Voor meer informatie over het registreren en het worden van een Windows Insider bezoek http://insider.windows.com.”

Er is geen indicatie dat Microsoft zal de lancering van de Windows-10 preview voor telefoons deze week, maar blijkbaar zijn ze het krijgen van dingen klaar voor de geplande februari starten.

Als u niet hebt gedownload van de Windows Insider app voor je Windows Phone, kunt u dit nu doen. Windows Centrale zal, natuurlijk, houden u op de hoogte wanneer het Windows-10 de Technical Preview voor telefoons live gaat.

  • Download Windows Insider voor Windows Phone (Gratis)

Bedankt iedereen voor de tips!