Telefonen Insider app för Windows 10 Förhandsgranska uppdaterad, döps om till Windows Insider

0
244

10 för Windows-telefoner är på väg, åtminstone i förhandsgranska form. Ikväll började Microsoft att lägga grunden för den Tekniska Förhandsvisningen genom att uppdatera sin Telefon Insider app. Ursprungligen hittades på Butik för några veckor sedan, Insider-programmet kommer att låta folk ladda ner tidiga versioner av Windows 10 till sina telefoner innan den allmänna release.

Den stora förändringen att appen är namnet Windows Insider, som matchar namnet på skrivbordet förhandsvisningen. Förutom de tidigare domän konto stöd, det är också möjligheten att nu logga in i den Insider-tjänsten med ditt Microsoft-Konto.

Användare kan nu loggat in i Windows Insider ansökan medan innan det fanns något sätt att göra så. Men de kommer att välkomnas med en no bygger hittade skärm tillsammans med några bra tips för att se till att de är registrerade och ställa upp för att delta. Från app beskrivning:

“Windows Insider-programmet erbjuder registrerade Insiders förmågan att ta emot pre-release OS-uppdateringar på sin telefon, direkt från Microsoft. För mer information om att registrera dig och bli en Windows Insider besök http://insider.windows.com.”

Det finns inget som tyder på att Microsoft kommer att lansera Windows 10 förhandsgranska för telefoner den här veckan, men tydligen ska de få saker klara för den planerade februari lanseringen.

Om du inte har hämtat Windows Insider app för Windows Phone kan du göra det nu. Windows Central kommer naturligtvis att hålla er uppdaterade när Windows 10 Tekniska Förhandsgranska för telefoner går live.

  • Ladda ner Windows Insider för Windows Phone (Gratis)

Tack, alla, för tips!