Sneak Peek: Bullet Asiel Xbox LIVE op Windows Phone

0
116

Ja mensen, die tijd is bij ons, is het tijd voor wat “moet” Xbox LIVE games voor onze telefoons. Deze week is de titel Kogel Asiel een zogenaamde “bullet hell” spel waarvan we hadden een paar (zie OMG al voor iets dergelijks of de indie Decimering X2)

Het spel zal worden geprijsd op een zeer redelijke $2.99 en we hebben het te zetten door middel van haar schreden de laatste paar dagen–zo ver, we houden van wat we zien. Het spel heeft uitstekende neo-retro graphics, uitstekend geluid en muziek en veel spellen om uit te kiezen.

Je hebt drie belangrijkste spel keuzes beschikbaar:

  • Arcade – Traditionele “golven” van de vijanden van de toenemende moeilijkheid met een baas elke 5de golf
  • Survival – Maxed out wapens en verdediging? Geweldig, hier zijn een paar maxed out vijanden!
  • Architect – Beginnen met enkele credits en aanpassen van uw torens en verdedigingswerken voor een unieke twist

Bullet Asiel is een heel leuk en het is behoorlijk uitdagend. U kunt gebruik maken van slechts een shooter op een moment, of u kunt twee voor meer precisie. We willen de opties voor de controles, en de geluidseffecten zijn vrij van top notch, dus we geven deze klassieke arcade soort spel een thumbs up. Kijk voor het deze woensdag voor $2.99 in de Markt.

Vergeet niet volgende week is de game Kippen Kunnen niet vliegen (2/15, $2.99), gevolgd door Splinter Cell: Conviction (2/22, $4.99) en ten slotte Speelgoed Soldaten: Boot Camp (2/29, $2.99).