Släpp Jakten, en underhållande pusselspel för Windows Phone

0
218

Släpp Jakten är en Windows Phone-spel där du får i uppgift att flytta färgade droppar i sina respektive burk. Backstory för pussel spel har en Dr Wasper arbetar på ett elixir till sin sjuka dotter när katastrofen slår till sitt labb och kemikalier gå överallt.

Du kommer att behöva lösa åttio pussel nivåer som är fördelat på fyra olika platser för att återställa elixir och spara dotter. Släpp Jakten är snyggt animerad och spelet kan vara utmanande. Släpp Jakten är tillgängliga för låg-minne Windows-Telefoner och en trevlig gaming val att fördriva tiden med.

Huvudmenyn för att Släppa Jakten har din sedvanliga alternativ och starta spelet, tillgång spelets inställningar och visa spelets resultat. Du har också möjlighet att besöka spelets Facebook-eller Twitter-sidor.

Inställningar med Drop Jaga täcka ljud och musik nivåer, språkval, återställa spelet, besök utvecklarens hemsida och tittar på spelet poäng.

Återigen, du försöker hjälpa Dr. Wasper återställa hans elixir genom att placera alla droppar i sina respektive burk. När du startar spelet att spela en video kommer att spela med utförliga uppgifter om historien. Om du föredrar, kan du hoppa igenom videon. 80 nivåer av spela successivt olåst och du kan tjäna upp till tre stjärnor per nivå. Världar är olåst när du tjänar ett visst antal stjärnor.

Spelet skärmen för att Släppa Jakten har en spelplan som är uppdelad i ett rutnät med färgade droppar och motsvarande burkar placeras runt spelplanen. Du har ett antal drag, som visas längst upp i mitten på skärmen, för att få droppar i sina burkar.

Layouten har också en paus-knappen i det nedre vänstra hörnet, din nuvarande stjärniga betyg i det övre vänstra hörnet och en samling av fuska knappar i det nedre högra hörnet. Fuska knappar är en ångra-knappen, a-knappen för att lägga till fler drag och en donut-knappen som kommer att guida dig igenom pussel-lösning.

Dessa fusk kan tjänas genom att spela spel eller spel butik via in-app-köp.

Spela Spelet

Medan mål om att Släppa Jakten låter enkelt, flytta ner i sina burkar, utmaningen kommer in i som prickar röra sig unisont. Det är om du flyttar en punkt till vänster, alla droppar flytta till vänster.

Att hjälpa till att kontrollera eller position din droppar det finns därför spelar rutor med ett Rött X eller blockeras av helt. Dropparna kan inte flytta till de rutorna, som begränsar deras rörlighet och gör att du kan flytta de andra faller in i den nödvändiga position. Du har också svart sliskig rutor som du inte vill att din droppe landa på. Goo kommer att förbruka din släppa och du kommer att misslyckas nivån.

Poäng är enkel. Fler flyttar det tar att få alla att deras burk färre stjärnor tjänat.

Släpp Jakten gör ett fint jobb med handledning skärmar som du börjar spelet eller närma sig nivåer med nya spelfunktioner. Nackdelen med dessa handledning skärmar är att en gång ses, det är inte ett sätt att se över dem (annat än att återställa ditt spel framsteg) om ett behov skulle uppstå.

Allmänt Intryck

Släpp Jakten är ett roligt Windows Phone spelet. Grafiken är bra gjort och logiska pussel är ganska utmanande. Min enda riktiga nit med spelet är att det finns ingen hjälp av återbesök handledning skärmar. Släpp Jakten är inte ett svårt spel att plocka upp men en hjälp att hänvisning inte skulle skada.

Åttio nivåer av spelet ger Släppa Jaga lite för lång livslängd och medan vissa är trött på pussel spel dyker upp i Windows Phone Store, spelet har en viss nivå av överklagande. Släpp Jakten är en relativt ny spel titel i Windows Phone Store och är redan dra ner en 4,5 stjärnor. Vi vann skulle inte håller med om aktuell rating ser spelet någonstans i 4-4.5-stjärniga utbud.

Om du ger Släppa Jaga ett försök, låt oss veta vad du tycker om spelet i kommentarerna nedan. Och glöm inte att se över spelet i Windows Phone Store. Det är det enklaste sättet att erbjuda feedback till utvecklarna.

  • Ladda ner Släpp Jakten för Windows Phone (Gratis)