Satans Tecken, matematiska pussel spel för Windows Phone som kan driva du nötter

0
247

Om du hatar matematiska pussel, försök inte Satans Tecken. Det är en Windows Phone-spel där du utmanas att lösa enklare matematiska problem och avgöra förhållandet mellan två lösningar.

Det låter lätt, men du har bara tre sekunder att besluta om förhållandet mellan de två värden som är större än, lika med eller mindre än. Låt inte den minimalistiska layout eller enkla ekvationer lura dig. Windows Phone Store beskrivning stater, “Satans Tecken kan göra dig arg arg!”.

Satans Tecken är tillgängliga för låg-minne Windows-Telefoner.

Det är verkligen inte mycket att Satans Tecken. Huvudmenyn har val om du vill visa spelets toppbetyg, betygsätt spelet i Windows Phone Store, delar spelet med andra och hoppa in i spelet.

Högsta betyg kommer att visa kräver att du upprätta en spelare namn och ange din e-postadress. Inställningarna är begränsade till att dämpa ljud, som är gjort från spelskärmen (mute-knappen i det övre vänstra hörnet). Detta är inte den bästa av situationer att om du vill stänga av ljudet i mitten av spelet och med bara tre sekunder för att lösa pussel som kan vara en tuff uppgift. Det kan vara bättre att ha en mute-knappen i huvudmenyn för din bekvämlighet.

Spelet skärmen för Jäkla Skylten har två ekvationer som sitter i mitten av skärmen. Du har tre svars alternativ som kör längst ned på skärmen som innehåller större än, lika med, mindre än en symbol.

Målet med spelet är att lösa ekvationer och bestämma förhållandet mellan toppen lösning och botten lösning. Till exempel, den övre ekvationen är 8 – 3 och den nedre ekvationen 6 + 2. Du har då att avgöra förhållandet 5 till 8, vilket är mindre än eller < – symbol. När du pekar på svaret till den första pussel, spel timern kommer att starta och därifrån vidare ut, kommer du bara har tre sekunder på sig att lösa ekvationer med och bestämma relationer av summor.

Ekvationer med Satans Tecken omfattar grunderna såsom addition och subtraktion. Jag är inte säker på om det finns någon multiplikation eller division ekvationer inblandade med högre nivåer, eftersom efter två dagar försöker jag har ännu att göra det mycket långt till tvåsiffriga nivåer.

Målet med Satans Tecken är att lösa så många matematiska pussel som möjligt. Din poäng är baserad på hur många nivåer du lösa (en poäng per) och tre sekunder förbi snabbare än du tror. Bli inte förvånad om det tar ett tag att lösa mer än tre nivåer av spelet. Sedan igen, jag kunde bara suga på matte och alla andra kommer att finna detta spel för att vara som en vind.

Allmänt Intryck

Satans Tecken är en enkel men utmanande Windows Phone spelet. Det kommer att testa din hastighet på att lösa matematiska problem och reflexer i att trycka rätt svar. Ta bort de tre sekunders timer och Satans Tecken blir löjligt lätt, men med klockan på plats, spelet kommer i närheten av att vara löjligt ont.

Jag kan inte se mig själv spendera timmar på slutet med Jäkla Skylt, men jag kan se Freaking Tecken på att vara ett roligt spel att komma tillbaka till från tid till tid eller ett spel för att utmana dina vänner med.

Vid sista kontrollen, Satans Tecken som drar ner en 5 Stjärnor i Windows Phone Store med nästan sextio recensioner. Vi skulle ringa betyget ner bara en smula, förmodligen i 4 – 4,5-Stjärniga utbud. Den fria versionen är ad stöds och du kan bli av med annonser med en $.99 i-app-köp. Om du försöker Freaking Tecken, låt oss veta vad du tycker om spelet i kommentarerna nedan och tveka inte att skryta om dina betyg.

Åh, och glöm inte att betygsätta spel i Windows Phone Store. Det är det enklaste sättet att bidra med feedback till utvecklare.

  • Ladda ner Freaking Tecken för Windows Phone (Gratis)