QNAP TAS-268 bedømmelse: Kan denne Android-baserede NAS box rival en Roku?

0
119

Hvad sker der, når du tager et network-attached storage (NAS) – boksen, og gifte sig det til Android OS? Du får en enhed, der er i stand til at holde op med at 20TB af data—herunder lyd-og video-filer, som også kan indpasses i en bred vifte af online musik – og video-streaming-tjenester. Tilføj en HDMI-udgang, som QNAP har med deres nye TAS-168 og TAS-268 (en – og to-drive-bay NAS bokse henholdsvis), og du har en enhed, der kan afspille det på dit TV samt streame det på tværs af dit netværk. Det er ikke nogen lille bedrift.

Det er endda billig. Godt, overkommelig for en QNAP produkt alligevel: $199 for enkelt-bay TAS-158, – og $249 for den to-bay TAS-268, at jeg har testet. Priserne inkluderer ikke drev til at sætte i disse bugter. Som for 20TB nummer: Det er hvis du kan finde WD ‘ s nye 10TB harddiske. For tiden, er du mere tilbøjelige til max ud med et par af Seagate ‘ s 8TB drev, som vil tilføje omkring $500 til den pris af max.

Hvis du ikke er komfortabel med begrebet installere din egen opbevaring, er der andre ting, du bør vide.

Opsætning og brug

For techier blandt os, TAS-x68 er en overbevisende hjem multimedie afspilning løsning. Men jeg gætter på at de fleste forbrugere ikke lyst til at vade gennem installation af harddiske.Opgaven er ikke betydeligt sværere end at installere et batteri i fjernbetjeningen, men den begreb kan være lidt fremmed. Og om du installerer software eller blot hjælp TAS-x68, du er usandsynligt, at de nogensinde glemme, at det er en NAS-boks.

QNAP

Faktisk, Android startskærmbillede på TAS-268 ser bedre ud end denne, men denne app-side, viser du, at det faktisk er Android.

Til mit sind, hvad QNAP skulle have gjort var blot har Android pop up, når du slutter en skærm, og har du logger på første gang. Lyder som en no-brainer, højre? Men der er også en måde at administrere NAS ‘ en del af feltet ved hjælp af det direkte tilsluttede skærm. Du kan omgå dette efter opsætning, men du er ramt med et fremmed begreb ret off the bat. Jeg siger bare at give en vej tilbage fra Android, som ville være lettere, end pie for brugere, der kender NAS.

Også, i stedet for at give media spillere, der umiddelbart kan genkende, de er på NAS boks, og træk op for indhold automatisk, QNAP bruger sin almindelige mobil-apps, som er designet til fjernadgang. Så hver gang du kører en af disse, skal du vælge den TAS-x68 fyldt med dens IP-adresse (fx 192.168.1.105), før du kan afspille din musik, videoer og andre filer. Det er let, hvis du forstår, netværk, men ulogisk og forvirrende, for den gennemsnitlige forbruger.

Jeg er også stødt på en række mindre fejl, som vist ikke kommer til at sove dårligt gjort skrifttyper, og mangler rullepaneler. Men dens manglende evne til at skjule NAS kompleksitet, der er det største problem her.

Hvis du stadig er med mig, og ikke har flyttet sig på at TechHive anmeldelser af TiVo, Roku, Brand TV eller Apple TV-platforme, der er en masse gode ting, som omtales nedenfor.