Marktplaats Spotlight: PhotoWiz

0
117

Fotografie is een geweldige manier om te bewaren herinneringen, ervaringen te delen en te communiceren met anderen. Er wordt gezegd dat een foto meer zegt dan duizend woorden, maar als je alleen het leren van je camera, het kan uiteindelijk op een de moeite waard een duizend vage woorden.

Voor degenen die een beetje hulp nodig, terwijl het nemen van foto ‘ s, PhotoWiz is een applicatie over beschikbaar op de Markt die kunnen leiden tot dingen in een betere focus. Ontwikkeld door fotograaf Carmelo Milian, PhotoWiz biedt tips en suggesties voor het nemen van foto ‘ s van onderwerpen, variërend van landschappen tot portretten tot vuurwerk.

Bovendien PhotoWiz biedt een verklarende woordenlijst voor basisfuncties zoals meting soorten blootstelling voorwaarden en andere fotografische termen gebruiken. De Marktplaats aanbieding geeft aan dat de app compatibel is met een beperkt aantal camera ‘ s, maar de herziening van de tips, de informatie die kan worden toegepast op vrijwel elke camera.

PhotoWiz niet aanwezig zijn van een goed stukje van de informatie die nuttig zal zijn voor diegenen die net beginnen te leren over fotografie. De meer ervaren fotografen kunnen vinden van de informatie een beetje basisonderwijs. Beide groepen zullen waarschijnlijk vinden de $9.99 prijskaartje een beetje aan de steile kant. Om meer te weten over Photowiz, u kunt check it out op uw Windows Phone Marketplace, of via de website.