lynda.com Artikkelen Center | Deke Teknikker

0
93

Av Lauren Harmon | Tirsdag, Mars 25, 2014

Rydde opp i en smarttelefon foto: Deke Teknikker

Har du noen gang legge merke til hvordan et bilde som ser bra ut på telefonen ser forferdelig på en større skjerm? Bilder som er tatt på iPhone og Android-enheter (selv de nyeste modellene) har en tendens til å være for lav oppløsning og kornete. Dette kan være skuffende når du har et bilde du ønsker å dele et annet sted enn, vel, telefonen. Angi Adobe Camera Raw og den eneste Deke McClelland. I dagens gratis episode av Deke Teknikker, Deke viser hvordan å rydde opp i en støyende iPhone bildet ved hjelp av Camera Raw er kraftig verktøy, inkludert alternativer som Klarhet, Luminans og Farge og Spot Removal tool. Med litt ekstra hjelp fra Photoshop er Smart Skjerpe filter, Deke viser hvordan å lage en brukbar bilde som ikke skrike “kameraet på telefonen.”

Les artikkel

Av Lauren Harmon | Tirsdag, Mars 18, 2014

Bevare et objekt i skygger ute på en ny bakgrunn: Deke Teknikker

Bakgrunnen erstatning er en av de kule triks i Photoshop er kjent for. Det lar deg raskt bytte ut ett miljø til et annet. Men uten skygger, effekten er ikke fullt så realistisk. I dag i Deke Teknikker, Deke McClelland viser hvordan du endrer et objekt i bakgrunnen og holde sine skygger intakt. Denne teknikken er perfekt for produkt fotografering, hvor du har et objekt fotografert eller digitalt gjengitt mot en hvit bakgrunn.

Les artikkel

Av Lauren Harmon | Tirsdag, Mars 11, 2014

Ikke-destruktiv lysner og mørkner: Deke Teknikker

Utforsk Deke Teknikker.

Velkommen tilbake til Deke Teknikker! I dag, Deke tilbake til panorama fotografering han satt sammen av Guggenheim-Museet i Bilbao, Spania, og viser hvordan du legger til en følelse av drama med Dodge-og Burn verktøy og en metning justeringer i Photoshop. Når vi sier drama, vi snakker utrolige farger, skygger og høylys. Og han gjør alt det nondestructively, ved å isolere det lysner og mørkner på et eget lag.

Les artikkel

Av Lauren Harmon | Tirsdag, Mars 04, 2014

Bygge et panorama i Photoshop: Deke Teknikker

Det er vanskelig å fange arkitektur i standard-bilder—spesielt moderne arkitektur, som Guggenheim-Museet i Bilbao i Spania, som kan kalle seg selv, uten å skryte, “den viktigste strukturen i sin tid.” Bygninger som Guggenheim Bilbao og dens omkringliggende landskapet er hva panoramabilder er laget for.

I denne episoden av Deke Teknikker, Deke viser hvordan å sy 19 forskjellige bilder av museet til et nydelig panorama i Photoshop, og deretter bruke den Adaptive Vidvinkel filter for å korrigere eventuelle forvrengning at resultatene. Teknikken raskt gjenopptar de Photomerge har dekket i tidligere episoder, og deretter viser deg hvordan du kan rette og riktige detaljene i bildet ved å bruke filteret er Korreksjon valg. Deke også beskjærer bildet og bygger mangler områder av himmelen med Content-Aware Fill—og korrigerer noen av de avslørende, gjentatte detaljer dette verktøyet kan noen ganger innføre.

Les artikkel

Av Lauren Harmon | Tirsdag, Februar 25, 2014

Slette photobombers med Photoshop: Deke Teknikker

Utforsk Deke Teknikker på lynda.com.

Du har en flott beliggenhet, en stor gruppe av venner, et flott kamera. Alle makings av et flott bilde, ikke sant? Men du kan få filen av kameraet og inn på datamaskinen din og lo og se: en photobomber vises. En person detracting fra main event, med vilje eller ikke. Lykkelig, med verktøyene i Adobe Photoshop, kan du fjerne uønskede gjester eller andre uønskede elementer fra fotografier. Du trenger ikke engang den nyeste versjonen av Photoshop. Faktisk, i denne ukens episode av Deke Teknikker, Deke tar deg gjennom den gamle-skolen metode for å fjerne en photobomber fra en ellers fantastisk bilde. Dette er resultater som du ikke kommer til å få med Content-Aware Fill, Patch-verktøyet, eller til og med den splitter nye Content-Aware Move tool. Nei, du har å gå tilbake til det grunnleggende. Vi snakker Photoshop versjon 3, circa 1994 grunnleggende. Se dagens gratis videoen for å lære hvordan.

Les artikkel

Av Lauren Harmon | Tirsdag, Februar 18, 2014

Mastering eksponering i Camera Raw: Deke Teknikker

Utforsk Deke Teknikker på lynda.com.

Pop quiz: Hva betyr Eksponering glidebryteren gjøre i Adobe Camera Raw? Sjansene er at noen av dere vil si at det styrer høydepunkt, noen vil hevde det påvirker mellomtoner, og noen vil bare kaste opp hendene. Deke McClelland er her for å oppklare eventuelle misforståelser som du kan ha rundt denne justeringen og hjelpe deg å mestre eksponering i Camera Raw.

I dag i Deke Teknikker, han vil hjelpe deg med å ta et mørkt, tungt skygget bilde og hente ut lysstyrke—og robust handsomeness—av sitt emne: andre lynda.com forfatteren James Williamson! (Visste du at disse gutta henge sammen? Verdener kolliderer!) Han vil oppnå alt dette ved hjelp av kontrollene i kategorien Grunnleggende i Camera Raw, inkludert Eksponering glidebryteren. Han vil også vise hvordan du kan unngå klipping din skygger og høylys, arbeid direkte i histogrammet, og gjør andre justeringer i kategorien Effekter for å redusere støy som kan oppstå som følge av eksponering-justering.

Les artikkel

Av Lauren Harmon | Tirsdag, 11. Februar 2014

Forstørre et low-res bilde i Photoshop: Deke Teknikker

Utforsk Deke Teknikker på lynda.com.

Velkommen tilbake til Deke Teknikker! Dagens episode tar deg med på en tur i den “ikke-så-vei-tilbake-maskin” som vi besøker en Adobe Photoshop-teknikk fra januar. Deke vil vise deg hvordan du upsample annen teeny lille bildet, men denne gangen er det en flat fil—ingen lag i det hele tatt, og han vil vise deg hvordan å utføre resampling i CS6 og tidligere versjoner av Photoshop. Denne teknikken viser hvordan du kan få flotte resultater, selv fra bilder uten en masse data.

Se gratis video under som Deke tar en 578×750 piksler, .5 MB fil og transformerer det til en av 1400 prosent større versjon av seg selv med Photoshop CS6. Han viser også hvordan etterligner de resultatene du får fra Creative Cloud videooppsampling algoritmen med en anvendelse av uskarpmaske.

Les artikkel

Av Lauren Harmon | Tirsdag, Februar 04, 2014

Maleri lykkelig lite trær: Deke Teknikker

Utforsk Deke Teknikker på lynda.com.

Som Deke notater, en av de mest obskure funksjoner i Adobe Photoshop CC, den 14.2 oppdatering spesielt, er dens evne til å automatisk generere trær. Men det er faktisk ganske kult. Du kan gjøre trær i alle former, størrelser, farger og arter. I denne episoden av Deke Teknikker, Deke McClelland viser hvordan fylle en grunnleggende bakgrunn med “lykkelig lite trær” med det nye Treet mønster.

Langs veien, han vil dele en snarvei til denne fantastiske funksjonen (tilgjengelig gjennom Fylle dialogboksen), og viser hvordan du skal justere alle kontrollene inne i Treet dialogboksen. Han ringer opp en tilpasset løvverk farge, ordner beina, randomiserer treets utseende, og skalerer trær individuelt i verket.

Les artikkel

Eldre artikler