#IDARB is nu beschikbaar op de Xbox en het is gratis Gold abonnees

0
129

#IDARB was oorspronkelijk gepland worden gratis beschikbaar gesteld op 1 februari deel van Xbox-Games met Goud. Echter, Microsoft is overgestapt op de flip vroeg en is nu beschikbaar om te downloaden voor iedereen op Xbox Één om van te genieten.

#IDARB is een chaotische 8-speler eSport springen jetpack toekomst arena bal spel dat is geïnspireerd door Bomberman, Smash Bros, en NBA Jam. De makers van het spel over op Andere Oceaan begon het spel gewoon voor de lol en daarna gestart met de feedback van de fans op Twitter toe te voegen verbeteringen aan het spel.

Het doel van het spel is om de bal in het doel van je tegenstander in een 1v1 up-to-4v4-scenario. Wie heeft de meeste punten aan het einde van de 4 rondes wint het spel. Dit klinkt makkelijker dan het in werkelijkheid is, maar dat is onderdeel van het plezier en het concurrentievermogen van het spel.

U kunt toevoegen multipliers om uw doel door het toevoegen van stuitert aan uw schot of het maken van een doelpunt uit een lange afstand of zelfs door het doen van alley-oops. Het spel heeft ook andere leuke functies waarmee u uw eigen logo ‘ s, tekens, teams en zelfs uw eigen thema muziek.

#IDARB is vol met zo veel over de top leuk dat het is moeilijk om niet te genieten van het spel zonder een glimlach of een intens lachen. Ik wil niet te bederven, de verrassing, maar de halftime mini-games zijn net zo leuk als het spel zelf. Ook als je nu een amateur chef-kok, #IDARB beschikt over een aantal gekke recepten van een aantal geweldige ontwikkelaars zoals Abbie Heppe de Bananen Brood recept.

Ik heb het spel sinds het begin van December, en het is geweldig om te spelen met je vrienden of gewoon om te spelen sommige gek multiplayer met willekeurige mensen online. Het spel is gratis voor mensen met een Xbox Live Gold en loopt voor $14,99 als u niet over de Gold-lidmaatschap.

Ook als u niet in ons interview met de hoofd ontwikkelaar van de game Mike Mika te zijn zeker check it out hier. Ik zie jullie op de #IDARB hof!

  • #IDARB – Xbox-Één – 402.78 MB – $14.99 (Gratis w/Goud) – Xbox Store