Freaking Teken, een wiskundige puzzel spel voor Windows Phone die kan rijden je gek

0
132

Als je een hekel aan wiskunde puzzels, probeer niet Freaking Teken. Het is een Windows Phone spel waar je wordt uitgedaagd om het oplossen van eenvoudige wiskundige problemen en het bepalen van de relatie tussen de twee oplossingen.

Klinkt gemakkelijk, maar je hebt slechts drie seconden om te beslissen of de relatie tussen de twee waarden zijn groter dan, gelijk aan of minder dan. Laat niet de minimalistische lay-out of eenvoudige vergelijkingen voor de gek houden. Als de Windows Phone Store beschrijving staten, “Freaking Teken kan je ontzettend boos!”.

Freaking Teken is beschikbaar voor lage-geheugen-Windows-Telefoons.

Er is echt niet veel te Freaking Teken. De belangrijkste menu opties om het spel van de hoogste scores, dan kan het tarief van het spel in de Windows Phone Store, deel het spel met anderen en hop in het spel.

De hoogste score zal vereisen dat u om een speler naam en voer uw e-mail adres. Instellingen zijn beperkt tot het dempen van de game geluiden, die is gedaan van het spel scherm (mute-knop in de linkerbovenhoek). Dit is niet de beste van de situaties in dat als je wilt dempen de geluiden in het midden van het spel, en met slechts drie seconden ingedrukt om de puzzel op te lossen dat kan een lastige taak zijn. Het kan beter zijn om een mute-knop in het hoofdmenu voor het gemak.

Het spel scherm voor Freaking Teken van twee vergelijkingen zit in het midden van het scherm. Je hebt drie antwoordopties lopend over de bodem van het spel scherm en bevat het groter dan, gelijk aan en kleiner-dan-teken.

Het doel van het spel is om het oplossen van de vergelijkingen en beslissen over de relatie tussen de boven-oplossing en de onderkant oplossing. Bijvoorbeeld, de bovenste vergelijking is 8 – 3 en de onderste vergelijking is 6 + 2. Vervolgens moet u beslissen over de relatie van 5 tot en met 8, dat is minder dan of de < – symbool. Wanneer u op het antwoord op de eerste puzzel van het spel timer zal beginnen en van daar uit, je hebt maar drie seconden ingedrukt om het oplossen van de vergelijkingen en het bepalen van de relaties van de bedragen.

De vergelijkingen met Freaking Teken heeft betrekking op de basisprincipes, zoals optellen en aftrekken. Ik weet niet zeker of er een vermenigvuldiging of deling vergelijkingen betrokken bij de hogere niveaus omdat er na twee dagen proberen, ik heb nog om te maken het zeer ver in de dubbele cijfers niveaus.

Het doel met Freaking Teken is op te lossen als veel wiskundige puzzels mogelijk. Uw score is gebaseerd op hoeveel niveaus u bij het oplossen van (één punt per) en drie seconden sneller door dan je denkt. Wees niet verbaasd als je een tijdje aan het oplossen van meer dan drie niveaus van het spel. Dan weer, ik kon alleen maar zuigen aan wiskunde en iedereen vindt dat dit spel een eitje.

Algemene Indruk

Freaking Teken is een eenvoudige, maar uitdagende Windows Phone spel. Het zal test uw snelheid bij het oplossen van wiskundige problemen en reflexen in te tikken op het juiste antwoord. Het wegnemen van de drie tweede timer en Freaking Teken wordt belachelijk gemakkelijk, maar met de klok op zijn plaats, het spel komt in de buurt wordt ontzettend kwaad.

Ik kan mezelf uren op eind met Freaking Teken, maar ik zie Freaking Teken dat het spel leuk is om terug te komen om van tijd tot tijd of een spel te daag je vrienden.

Bij de laatste controle, Freaking Teken naar beneden trekt een waardering van 5 Sterren in de Windows Phone Store met bijna zestig beoordelingen. We zouden het kiezen van de rating naar beneden gewoon een beetje, waarschijnlijk in de 4 – 4.5 Sterren bereik. De gratis versie is ad-ondersteund en u kunt zich te ontdoen van de advertenties met een $.99 in-app aankoop. Als u probeert Freaking Teken, laat ons weten wat je van het spel in de commentaren hieronder en voel je vrij om op te scheppen over uw score.

Oh en vergeet niet om te beoordelen het spel in de Windows Phone Store. Het is de gemakkelijkste manier om feedback van de ontwikkelaar.

  • Download Freaking Teken voor Windows Phone (Gratis)