Drop Hunt, een onderhoudend puzzelspel voor Windows Phone

0
131

Drop Hunt is een Windows Phone spel waar je bent belast met het verplaatsen van gekleurde druppels in de bijbehorende potje. De achtergrond van de puzzel spel heeft een Dr. Wasper werken op een elixer voor zijn zieke dochter als het noodlot toeslaat in zijn laboratorium en chemie overal naar toe gaan.

U zal hebben om op te lossen tachtig puzzel niveaus die zijn verspreid over vier verschillende locaties om te herstellen van de elixir en opslaan van de dochter. Drop Hunt is mooi geanimeerd en spelen van het spel kan een uitdaging zijn. Drop Hunt is beschikbaar voor lage-geheugen-Windows-Telefoons en een mooie gaming keuze om de tijd te doden.

Het hoofdmenu voor Daling van de Jacht heeft uw gebruikelijke opties voor het starten van het spel, het spel van de instellingen en bekijk het spel van de prestaties. Je hebt ook de mogelijkheid om een bezoek van het spel Facebook of Twitter pagina ‘ s.

Instellingen met een Daling van de Jacht dekking van het geluid en de muziek niveaus, de taalkeuze, het resetten van het spel, het bezoeken van de website van de ontwikkelaar en het bekijken van de credits van het spel.

Nogmaals, je probeert te helpen Dr. Wasper herstellen zijn elixer door het plaatsen van de druppels in hun respectieve pot. Wanneer u de eerste keer start het spel een video wordt afgespeeld details van het verhaal. Als u liever, kunt u door middel van de video. De 80 niveaus van het spel geleidelijk worden ontgrendeld en u kunt verdienen tot drie sterren per level. Werelden worden ontgrendeld wanneer u verdienen een vooraf ingesteld aantal sterren.

Het spel scherm voor Daling van de Jacht is een speelveld dat is opgedeeld in rasters met gekleurde druppels en de bijbehorende potten geplaatst rond de raad van bestuur. U heeft een vast aantal bewegingen, weergegeven in het midden bovenin het scherm, om de druppels in hun potten.

De lay-out heeft ook een pauze-knop in de hoek linksonder van uw huidige sterren score in de bovenste linker hoek en een collectie van cheat knoppen in de rechter bovenhoek. De cheat knoppen zijn een undo-knop, een knop voor het toevoegen van meer beweegt en een donut knop die u zal begeleiden door de puzzels oplossing.

Deze cheats kan worden verdiend door te spelen of het spel uit de winkel via in-app aankoop.

Spel Spelen

Terwijl het doel van de Daling van de Jacht klinkt eenvoudig, verplaatst u de druppels in hun potten, de uitdaging in het spel komt in dat de punten te verplaatsen in koor. Dat is als je het ene punt naar links, de druppels verplaatsen naar de linkerkant.

Om te helpen bepalen of de positie van uw daalt bijgevolg zijn er speelt pleinen met een Rode X of geblokkeerd zijn geheel. De druppels niet naar die pleinen, beperking van hun bewegingsvrijheid en kunt u verplaatsen van de andere druppels in de vereiste positie. Je hebt ook zwarte kleverige vakjes die je niet wilt neerzetten om het land op. De goo zal verbruiken dalen en u zal niet het niveau.

De score is eenvoudig. De meer bewegingen die het duurt om iedereen naar hun pot, hoe minder sterren verdiend.

Drop Hunt is een leuke baan met lesprogrammaschermen als u het spel begint of aanpak niveaus met nieuwe gaming functies. Het nadeel van deze tutorial schermen is dat eens bekeken, er is niet een manier om terug te blikken op hen (anders dan het resetten van je vorderingen in het spel) moet een behoefte ontstaan.

Algemene Indruk

Drop Hunt is een leuke Windows Phone spel. Graphics zijn goed gedaan en de logische puzzels zijn nogal uitdagend. Mijn enige echte nit met het spel is dat er is geen sprake van een herziening van de tutorial schermen. Drop Jacht is niet een moeilijk spel om te pick-up maar een help-sectie tot verwijzing zou geen kwaad.

De tachtig niveaus van het spel geeft Drop Jacht een beetje van een lange levensduur en terwijl sommige zijn moe van puzzel games opduiken in de Windows Phone Store, het spel heeft een bepaald niveau van het beroep. Drop Hunt is een relatief nieuwe game-titel in de Windows Phone Store, en is nu al het naar beneden trekken van een 4.5 sterren. Zullen We zouden het oneens zijn met de huidige waardering van het zien van het spel ergens in de 4-4.5 sterren bereik.

Als je Drop Hunt een keer te proberen, laat ons weten wat je van het spel in de comments hieronder. En vergeet niet om te beoordelen voor het spel in de Windows Phone Store. Het is de gemakkelijkste manier om feedback te geven aan de ontwikkelaars.

  • Download Neerzetten Jagen voor Windows Phone (Gratis)